Sinds de uitbraak van het coronavirus is het standaard iedere dag naar kantoor gaan niet meer gebruikelijk. Natuurlijk willen we er wel allemaal voor zorgen dat het voor medewerkers veilig is om op kantoor te werken. Er zijn veel zaken waar je als ondernemer aan moet denken om dit goed te regelen, denk aan:

  • Aantal medewerkers in het pand
  • Aantal medewerkers per vergaderruimte of per werkomgeving
  • Looproutes
  • Aantal medewerkers dat gelijktijdig kan lunchen

BeeSafe

Er zijn intussen een aantal bedrijven die hiervoor een app ontwikkeld hebben. Een daarvan is BeeSafe. De app is ontwikkelt door het bedrijf E-sites, die ook gebruikmaakt van Loket.nl. Met BeeSafe kunnen medewerkers werkplekken en vergaderruimtes reserveren, maar ook een tijdslot reserveren om te lunchen. En alles met het oog op veiligheid en het kunnen garanderen van de anderhalve meter afstand.Voor gebruikers van Loket.nl biedt BeeSafe, naast een gratis proefaccount, ook een korting van 7,5% op het gebruik van de App.

BeeSafe applicatie

Tips om de anderhalve meter te handhaven

Naast zo’n handige app, kun je als werkgever nog meer maatregelen treffen om de anderhalve meter te handhaven. Benieuwd naar deze tips? Klik op onderstaande button en ontdek hoe jij je bedrijf nog meer ‘coronaproof’ kunt maken.