Veilig terug op kantoor na de vakantie met BeeSafe

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Sinds de uitbraak van het coronavirus is het standaard iedere dag naar kantoor gaan niet meer gebruikelijk. Natuurlijk willen we er wel allemaal voor zorgen dat het voor medewerkers veilig is om op kantoor te werken. Er zijn veel zaken waar je als ondernemer aan moet denken om dit goed te regelen, denk aan:

  • Aantal medewerkers in het pand
  • Aantal medewerkers per vergaderruimte of per werkomgeving
  • Looproutes
  • Aantal medewerkers dat gelijktijdig kan lunchen

BeeSafe

Er zijn intussen een aantal bedrijven die hiervoor een app ontwikkeld hebben. Een daarvan is BeeSafe. De app is ontwikkelt door het bedrijf E-sites, die ook gebruikmaakt van Loket.nl. Met BeeSafe kunnen medewerkers werkplekken en vergaderruimtes reserveren, maar ook een tijdslot reserveren om te lunchen. En alles met het oog op veiligheid en het kunnen garanderen van de anderhalve meter afstand.Voor gebruikers van Loket.nl biedt BeeSafe, naast een gratis proefaccount, ook een korting van 7,5% op het gebruik van de App. Wil jij meer weten of BeeSafe, klik dan hier.

BeeSafe applicatie

Tips om de anderhalve meter te handhaven

Naast zo’n handige app, kun je als werkgever nog meer maatregelen treffen om de anderhalve meter te handhaven. Benieuwd naar deze tips? Klik op onderstaande button en ontdek hoe jij je bedrijf nog meer ‘coronaproof’ kunt maken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.