Vergeet het dubbel invoeren van HRM en verzuimgegevens met Workbee

Vergeet het dubbel invoeren van HRM en verzuimgegevens en laat Workbee je applicaties eenvoudig en veilig met elkaar koppelen

30 augustus 2018

Als ondernemer wil je het liefst geen tijd verdoen met het telkens weer invoeren van dezelfde gegevens in verschillende systemen. Je hebt wel wat beters te doen en de kans op fouten neemt alleen maar toe. Het zou toch veel makkelijker zijn als je alle systemen en applicaties die je gebruikt kon koppelen aan elkaar. Workbee doet dat voor je!

Workbee verbindt simpelweg vrijwel alle salaris-, verzuim-, HRM- en planningsapplicaties in de cloud met elkaar. Eenvoudig, snel en veilig! Workbee brengt jouw data van A naar Bee. De synchronisatie kan eenmaal per dag of desgewenst vaker plaatsvinden. Zo hoef je alles maar één keer in te voeren en zijn zakenpartners altijd op de hoogte van de actuele cijfers en data. Dat voorkomt foutjes, frustratie en onnodige facturen die later weer verrekend moeten worden.

Bijvoorbeeld je HRM- en verzuimgegevens uit Loket.nl kunnen door Workbee simpel gekoppeld worden aan diverse andere applicaties, zoals systemen van je arbodienstverlener of verzekeraar.

Workbee heeft verschillende generieke koppelingen. In overleg met jou worden eventuele specifieke wensen besproken. Gebruikmaken van de generieke koppeling heeft als voordeel dat het wisselen van bijvoorbeeld arbodienstverlener geen technisch vraagstuk wordt. Wij wijzigen de koppeling in opdracht van jou en de data gaat naar het juiste systeem.

Workbee denkt graag met je mee om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Er wordt gekeken welke wensen er zijn en welke technische oplossingen daarin mogelijk zijn. En dat zijn er veel, want er wordt alles aan gedaan om van jouw uitdaging een gebruiksvriendelijke oplossing te maken!

Wil je meer weten over Workbee? Kijk op http://www.workbee.nl of bel 088- 1888 818

Waarom koppelen?

  • Dubbel gegevens invoeren is verleden tijd
  • Tijdsbesparing
  • Minimale foutkans
  • Zelf kiezen met welke systemen je werkt
  • Data wordt uitgewisseld op een veilige manier

Vraag vrijblijvend meer informatie aan