Gemakkelijk een voordelige verzuimverzekering aanbieden via Loket.nl

Grip op Verzuim (Avéro Achmea) geeft werkgevers gemakkelijk en voordelig grip op verzuim

Verzuimverzekering

Met Grip op Verzuim (Totaal) kunnen werkgevers heel gemakkelijk een offerte voor een verzuimverzekering opvragen. Omdat alle gegevens in Loket.nl bekend zijn en er een koppeling is gemaakt is de offerte binnen een paar tellen zichtbaar in de applicatie. Een verzuimverzekering aanbieden aan je klanten onderscheidt je van de markt. Met Grip op Verzuim kun je jouw klanten een extra service bieden die volledig is geïntegreerd in Loket.nl.

Verzuimverzekering Achmea - scherpe offerte
Loket bijzonder jaar

Grip op Verzuim Totaal of Grip of Verzuim

Er is een verzuimverzekering voor iedere werkgever beschikbaar, omdat we twee soorten aanbieden. Wil een werkgever totaalgemak? Dan is Grip op Verzuim Totaal de beste oplossing. Hierbij kan de werkgever rekenen op uitgebreide arbodienstverlening. Na het afsluiten van deze verzekering zijn de ziek- en herstelmeldingen en de salaris- en personeelsmutaties volledig gekoppeld in Loket.nl. Dit neemt veel administratief werk uit handen. Maak de werkgever al  naar tevredenheid gebruik van een arbodienstverlening? Dan is er Grip op Verzuim. Deze verzuimverzekering biedt ook gemak, maar dan zonder arbodienstverlening.

Maatwerk

Aanbod

Doordat het mogelijk is een keuze te maken voor Grip op Verzuim Totaal of Grip op Verzuim zijn de verzuimverzekeringen die we aanbieden op elke werkgever toe te passen. 

Collectiviteitskorting - zorgverzekering

Scherpe premie

Loket.nl kan door een gesloten collectiviteit een scherpe premie aanbieden, waardoor je unieks kunt presenteren aan je klanten.


Partnermanager

Onderscheiden

Met het aanbieden van een verzuimverzekering onderscheid je je van de markt en biedt je jouw klanten een extra service die veel werk uit handen neemt.

Online declareren

Systemen gekoppeld

Grip De verzuimverzekering is volledig geïntegreerd in Loket.nl wat het aanbieden hiervan heel gemakkelijk maakt. 

Checklist accountants

Als je geen Wft-vergunning hebt, mag je niet adviseren of bemiddelen en mag je geen beloning aannemen in de vorm van provisie. Van beide beperkingen geven we enkele praktijkvoorbeelden. Bij elkaar krijg je zo een duidelijker beeld van wat je wel en niet mag doen in het kader van de Wft. Let op: dit is geen compleet overzicht. Raadpleeg bij twijfel een juridisch adviseur.

Salarisadministratie voor werkgevers

Meer weten over de Verzuimverzekering in Loket.nl

Vul onderstaand formulier in.