Met het Werknemerloket hebben je medewerkers altijd en overal inzicht in hun belangrijke gegevens

Naast de browser is het Werknemerloket ook te downloaden als app voor:

Download
google-play
windowsstore

Verrassend handig: de Werknemerloket app

Met de Werknemerloket app hebben medewerkers met een smartphone of tablet eenvoudig overal toegang tot hun persoonlijke gegevens, salarisspecificaties en verlofregistratie. Ook verlofaanvragen doen ze gemakkelijk en snel zelf via de app. Alles op één plek slim en digitaal gearchiveerd. Zo rekent iedereen voor eens en voor altijd af met uitgeprinte loonstroken en jaaropgaven. Accountants en werkgevers die werken met Loket.nl en die het Werknemerloket gebruiken, kunnen de Werknemerloket app gratis aan werknemers beschikbaar stellen.

Ga voor overzicht en gemak, download de app!

Android—iOS—Windows
Werknemerloket

Het verlof eenvoudig geregeld

Het Werknemerloket maakt het mogelijk om verlof samen met je medewerkers te regelen. Dit biedt voor beide partijen vele voordelen. Zo hebben medewerkers altijd en overal inzicht in het actuele verlofsaldo. Ook kunnen medewerkers eenvoudig op elk gewenst moment een verlofaanvraag indienen. Als leidinggevende krijg je een melding van de aanvraag en kun je deze wel of niet accepteren. De verlofkalender in Loket.nl bied je hierbij direct inzicht in het verlof van andere medewerkers. Direct na het wel of niet accepteren wordt de medewerker geïnformeerd en het verlofsaldo aangepast. Verlofaanvragen via het Werknemerloket bespaart veel kostbare tijd en onnodige discussies over het aantal verlofuren.

Laat je medewerkers profiteren van de voordelen van het Werknemerloket

 • Loonstroken

  Altijd en overal toegang tot loonspecificaties voor een compleet overzicht.

 • Verlofregistratie

  Snel en eenvoudig het actuele verlofsaldo raadplegen en via de app direct verlof aanvragen.

 • Documenten

  Bekijk op ieder gewenst moment belangrijke documenten, zoals contracten en arbeidsvoorwaarden.

 • Jaaropgaven

  Makkelijk en overzichtelijk: altijd de laatste jaaropgaven bij de hand in de app.

De perfecte app voor de moderne ondernemer

Op een moderne, efficiënte en overzichtelijke wijze communiceren met je medewerkers

Voordeel voor iedereen

Met het handige Werknemerloket (app) bespaart een bedrijf kosten én ruimte. Grote archieven vol dozen met papier maken plaats voor digitale dossiers, waarin alle informatie over salaris en verlof slim is opgeslagen. Als ondernemer bepaal je samen met je accountant welke informatie voor medewerkers wel en niet toegankelijk is. Voor medewerkers is het prettig als ze zelf belangrijke informatie kunnen opzoeken en verlof kunnen aanvragen. Voor ondernemers is het handig als medewerkers meer zelfredzaam zijn. En voor accountants is het van belang dat er zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt. Aan alle kanten voordeel met het Werknemerloket (app).

Meer informatie over het Werknemerloket (app)?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.