Met het Werknemerloket zijn je werknemers altijd op de hoogte van alle zaken rondom hun werk

loket_app

Als ondernemer wil je alles zo efficiënt mogelijk regelen

Het verlof in je bedrijf was nog nooit zo eenvoudig voor jou als ondernemer en voor je werknemers

Als ondernemer heb je het druk met alle aspecten rondom de bedrijfsvoering van je onderneming. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan administratieve zaken rondom je werknemers, ontwikkelen wij online tools die het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo kunnen je werknemers alle zaken rondom hun werk regelen met het Werknemerloket op ieder gewenst apparaat. Of het nu telefoon, tablet of laptop is, ze kunnen overal inloggen. Met het Werknemerloket kunnen je werknemers eenvoudig verlof aanvragen.

Als ondernemer kun je deze verlofaanvraag in het Werkgeverloket vervolgens accepteren of weigeren. Zo zijn jullie beiden direct op de hoogte. Het verlofsaldo van het personeel wordt direct aangepast, zodat er geen onduidelijkheid is over het resterende aantal verlofuren. Ook kunnen werknemers eenvoudig hun loonstrook, jaaropgaven en persoonlijke dossier raadplegen. Ook kunnen ze met het Werknemerloket direct hun overuren of kilometers declareren.

Hulp nodig bij het Werknemerloket?

Klik op de knop hieronder om in te loggen op het Werknemerloket

Profiteren van de voordelen

 • null
  Loonstroken
  Altijd en overal toegang tot loonspecificaties voor een compleet overzicht.
 • null
  Verlofregistratie
  Snel en eenvoudig het actuele verlofsaldo raadplegen en direct verlof aanvragen.
 • null
  Documenten
  Bekijk op ieder gewenst moment belangrijke documenten, zoals contracten en arbeidsvoorwaarden.
 • null
  Jaaropgaven
  Makkelijk en overzichtelijk: altijd de laatste jaaropgaven bij de hand.
 • null
  Declareren
  Gemakkelijk declaraties indienen en een compleet overzicht van eerder gemaakte declaraties.

Handig voor iedereen

Met het handige Werknemerloket bespaart een onderneming kosten én ruimte. Grote archieven vol dozen met papier maken plaats voor digitale dossiers, waarin alle informatie over salaris en verlof slim is opgeslagen. Als ondernemer bepaal je samen met je accountant welke informatie voor werknemers wel en niet toegankelijk is. Voor werknemers is het prettig als ze zelf belangrijke informatie kunnen opzoeken en verlof kunnen aanvragen. Voor ondernemers is het handig als werknemers meer zelfredzaam zijn. En voor accountants is het van belang dat er zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt. Aan alle kanten voordeel met het Werknemerloket.

Download de leaflet Werknemerloket!

X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma