Wrap up Inspiratiesessies

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Kijk onze inspiratiesessies terug wanneer jij wil!

De afgelopen maanden heb je iedere eerste donderdag van de maand aan kunnen sluiten bij onze inspiratiesessies over uiteenlopende onderwerpen uit het HR- en salarisvak. In augustus en september verzorgen we, gezien de vakantieperiode, geen live inspiratiesessies. Gezien de enthousiaste reacties over de vorige sessies, bieden we je wel graag de mogelijkheid om de inspiratiesessies van de afgelopen maanden terug te kijken.

Hieronder kun je per inspiratiesessie de link vinden om de sessie terug te kijken wanneer je wil. Uiteraard komt er ook weer een nieuwe live inspiratiesessie aan. De eerstvolgende zal in oktober zijn. Over het onderwerp en de precieze datum en tijdstip informeren we je later.

De inspiratiesessies op een rij

Bekijk hieronder welke inspiratiesessies je terug kunt kijken.

1. Inspiratiesessie 10 tips om het maximale uit Loket.nl te halen

Loket.nl collega’s Igor Timmermans en Deniece Kanis nemen je mee in 10 tips om het maximale uit de applicatie te halen. Met deze tips kun je jouw werk leuker en efficiënter maken.

Terugkijken? Klik hier om de Inspiratiesessie 10 tips om het maximale uit Loket.nl te halen te bekijken.

2. Inspiratiesessie Verdienmodellen (deze sessie is alleen toegankelijk voor accountants- en administratiekantoren)

Ben jij benieuwd welke verdienmodellen succesvol gebruikt worden door andere Loket.nl kantoren? En houd je jezelf in je huidige rol bezig met verdienmodellen van de HR- en salarisadministratie binnen het kantoor? Bekijk dan de Inspiratiesessie Verdienmodellen.

Terugkijken? Klik hier om de Inspiratiesessie Verdienmodellen te bekijken.

3. Inspiratiesessie Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap is een breed begrip. Wanneer ben je nu een ‘goede’ werkgever? Personeel is het belangrijkste kapitaal van een bedrijf. Daarnaast zijn tevreden en bevlogen medewerkers en bedrijfssucces nauw met elkaar verbonden. Maar hoe zorg je er als werkgever voor dat je medewerkers tevreden en enthousiast zijn om voor jou te werken? Ontdek praktische tips & trucs van HR-expert Caspar Duyndam om goed werkgeverschap vorm te geven.

Terugkijken? Klik hier om de Inspiratiesessie Goed werkgeverschap te bekijken.

4. Inspiratiesessie Inzicht in verlof

Iedere werkgever wil de vakantieperiode binnen zijn bedrijf goed organiseren. Hoe houd je overzicht, zorg je dat alles door blijft draaien en hoe ga je om met het verlofstuwmeer dat wellicht is ontstaan? Loket.nl collega’s Igor Timmermans en Sofie Nuijten nemen je mee in praktische handvatten op het gebied van vakantie binnen bedrijven.  

Terugkijken? Klik hier om de Inspiratiesessie Inzicht in verlof te bekijken

Inspiratiesessie wrap up

5. Inspiratiesessie Terug naar de werkvloer

De combinatie tussen thuiswerken en elkaar zo nu en dan fysiek ontmoeten op de werkvloer zal voorlopig nog zo blijven. Hoe manage je dit goed als werkgever? En wat mag je wel en niet van medewerkers verwachten? In onze Inspiratiesessie Terug naar de werkvloer namen jurist Theun Lauwen en Loket.nl collega Simone Vissers de kijkers mee in mogelijkheden om zowel het thuiswerken als op kantoor werken goed te organiseren. Ook onderwerpen als vakantie en vaccinatie zijn uitvoerig besproken.

Terugkijken? Klik hier om de Inspiratiesessie Terug naar de werkvloer te bekijken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.