Keurmerk Zeker-OnLine

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Keurmerk Zeker-OnLine stelt de betrouwbaarheid van online (cloud) diensten vast. Zeker-OnLine wil online dienstverlening veiliger maken voor gebruikers. Dit wordt gedaan door onafhankelijke en transparante toetsen van online diensten. Deze jaarlijkse toetsing van softwareleveranciers vindt plaats door een onafhankelijk en extern auditteam. Hierbij wordt een openbaar normenkader gehanteerd, deels gebaseerd op de richtlijnen voor veilige webapplicaties van het NCSC. Na een positief rapport krijgt de online dienst het keurmerk Zeker-OnLine toegekend.

Uitbreiding normenkader voor salarissen

Zeker-OnLine richtte zich vooralsnog enkel op de kernfunctionaliteit boekhouden en portals, maar heeft dit uitgebreid met een normenkader voor salarissen. Loket.nl heeft, als enige salarisapplicatie, aangegeven volledig te willen voldoen aan het normenkader van het keurmerk Zeker-OnLine. Wij vinden het van belang dat partijen die willen weten of onze applicatie voldoet aan de beveiliging, een betrouwbaar antwoord krijgen. We weten immers allemaal hoe belangrijk de online veiligheid is!

Kijk voor meer informatie op de website van Zeker-OnLine: https://www.zeker-online.nl/

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.