Robuuste online software voor salaris- en HR-administratie

De meest betrouwbare keuze
voor de toekomst van je accountantskantoor

Meer dan 250 accountantskantoren en 120.000 werkgevers
gebruiken dagelijks de talloze mogelijkheden van Loket.nl

verwachtingspatroon

Meer vrijheid om in te spelen op het sterk veranderende verwachtingspatroon van je klant

Met alleen het correct verwerken van de salarissen maak je niet meer het verschil voor je klant. Dat doe je wel door in te spelen op het sterk veranderde verwachtingspatroon. Door te investeren in een sterke basis waarmee je het primaire verwerkingsproces van salaris zeer efficiënt inregelt, creëer je voor je kantoor de vrijheid je klanten te ondersteunen bij alle zaken rondom hun werknemers. De extra HR-mogelijkheden en koppelingen bieden hierbij een mooi uitgangspunt.

Klantquote

“Wanneer je meedenkt met de klant en je werk voor hen uit handen kan nemen, merk ik dat ook zij enthousiast worden.”

Heidi – Van Duyn Van der Geer, voelt zich vrij om een adviserende rol richting haar klanten te pakken.

Lees meer klantverhalen >

De voordelen van Loket.nl

 • null
  De meest uitgebreide salarisfunctionaliteiten
  Naast een optimale performance, biedt Loket.nl uitgebreide functionaliteiten om de salarisadministratie nog eenvoudiger en minder foutgevoelig te maken. Van ingerichte cao’s en sjablonen tot aan het automatisch verwerken van salarissen op een vooraf vastgestelde datum.
 • null
  Foutloze loonstrook
  Om foutloze loonstroken te realiseren, laten we op elke salarisverwerking ruim 250 controles los. Daarnaast hebben we meer dan 1.500 controles op de vastlegging van gegevens en de inrichting. Deze controles lopen uiteen van de juiste kleur tot de samenhang van gegevens.
 • null
  Ongekend efficiënt
  Bij de kantoren die met Loket.nl werken, zien we enorme efficiencyslagen. Door, in samenwerking met ons, processen slimmer in te richten, wordt het mogelijk om in kortere tijd veel meer klanten te verlonen. Onnodige werkzaamheden komen te vervallen. Ook de grote diversiteit aan koppelingen met veelgebruikte bedrijfsapplicaties en HR-mogelijkheden dragen hieraan bij.
 • null
  Zorgeloos converteren
  De implementatie van een nieuwe salaris- en HR-applicatie zet je interne organisatie flink onder druk en betekent veel niet-declarabele uren. Gelukkig is dat met de overstapservice van Loket.nl verleden tijd. Wij begeleiden je van je huidige applicatie naar Loket.nl, volledig ingericht en operationeel.
 • null
  HR-mogelijkheden
  Loket.nl biedt een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een complete verlofregistratie tot aan een volledig digitaal personeelsdossier. Alles erop gericht om ondernemers te ontzorgen.
 • null
  Uitstekende helpdesk
  De medewerkers van onze helpdesk hebben uitgebreide kennis over salarisadministratie, zijn NIRPA gecertificeerd en worden goed beoordeeld door onze gebruikers.

Meer lezen?

Loket.nl koppelt aan de systemen waar jij graag mee werkt!

Keurmerk zeker online

Keurmerk Zeker-OnLine

Loket.nl is de eerste online applicatie voor salarisadministratie en HR dat voldoet aan de strenge normen van Zeker-OnLine. Hiermee bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit. Lees meer >

Brochure Loket.nl

Wil je meer weten over Loket.nl?
Download de brochure