Preboarding

Het preboarden van nieuwe medewerkers is een fluitje van een cent in Loket.nl

preboarding

Nieuwe medewerkers betrekken vóór de startdatum

Het preboarden van medewerkers is gemakkelijk te regelen in Loket.nl. Met deze functionaliteit maak je een nieuwe medewerker zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de basisgegevens en het toevoegen van het identiteitsbewijs. Ook is het mogelijk de loonbelastingverklaring te uploaden. Het bespaart je veel tijd en eventuele frustratie aan het compleet maken van de gegevens.

Eenvoudig gegevens opvragen van een nieuwe medewerker

Voorkom heen en weer mailen over het ontbreken van documenten of de onvolledigheid van gegevens met preboarding van Loket.nl. Na het invoeren van de voor- en achternaam en het e-mailadres van de nieuwe medewerker wordt het proces gestart. De medewerker krijgt een e-mail met een link naar een beveiligde omgeving waarmee volgens een stappenplan alle benodigde gegevens gestructureerd aangeleverd kunnen worden.

preboarding Loket.nl
preboarding Loket.nl

Nieuwe medewerker gegevens direct in Loket.nl

Nadat de nieuwe medewerker zijn of haar gegevens heeft ingevoerd in de beveiligde preboarding omgeving, staan ze direct klaar in jouw Loket.nl-omgeving. Vanuit daar hoef je als Loket.nl-gebruiker deze gegevens alleen maar ‘op te pakken’ bij het aanmaken van een nieuw dienstverband en worden ze automatisch ingevuld. Dit bespaart je direct tijd. 

Verlofregistratie - saldo

Een veilige omgeving voor persoonsgegevens

Met de preboarding functionaliteit in Loket.nl voorkom je dat privacygevoelige gegevens op een onbeveiligde manier bij je komen. De nieuwe medewerker krijgt een mail met een link naar een beveiligde omgeving om de gegevens in te voeren. Deze omgeving kun je zelfs voorzien van je bedrijfslogo, zodat de nieuwe medewerker het ook direct herkent.

Verlofaanvragen - Verlofkalender

Bespaar kostbare tijd

Het gebeurt regelmatig dat je een nieuwe medewerker één of meerdere keren moet vragen om aanvullende gegevens of een kopie van het legitimatiebewijs aan te leveren. Door de eenvoudige workflow van het preboarding proces volgt de medewerker een duidelijk stappenplan waarin de verplichte gegevens stap voor stap worden uitgevraagd. Dit bespaart jou én de nieuwe medewerker direct veel tijd en eventuele frustratie.

Preboarding mogelijk op alle apparaten

Medewerkers kunnen op alle apparaten gebruik maken van preboarding. Handig wanneer een medewerker zelf geen laptop of desktop in bezit heeft. 

Overstappen Loket.nl implementatie
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure