E-assessment software

Selecteer eenvoudig en goed onderbouwd de juiste kandidaat voor jouw organisatie

E assessement software

Vind de juiste match

Maak het vinden van de juiste match makkelijker met onze e-assessment software. Met deze professionele module in Loket.nl wordt op een laagdrempelige manier getoetst in hoeverre de kenmerken van een sollicitant, organisatie en de functie overeenkomen. In 30 tot 45 minuten doorloopt de kandidaat het e-assessment, waarna een eenvoudig te interpreteren digitaal rapport verschijnt voor de werkgever. Dit helpt je in het maken van een keuze en het voor jezelf én de kandidaat onderbouwen van deze keuze.

Leer je kandidaat kennen

De e-assessment tool geeft jou als werkgever de mogelijkheid om per kandidaat een brede reeks aan competenties, kernwaarden en culturele voorkeuren te onderzoeken. Door het rapport dat volgt, kun jij vervolgens weer beoordelen hoe de match met de organisatie, cultuur en functie is. Het uitnodigen van een kandidaat doe je eenvoudig en snel via Loket.nl.

 

E-assessement tool
E-assessement software

Ontdek de match score

Wanneer de kandidaat het e-assessment heeft ingevuld, krijg je als werkgever direct het resultaat. Je kunt door de match scores, die weergeven worden op een eenvoudige manier, zien hoe goed de kandidaat matcht, op verschillende onderdelen. Zo wordt het maken van een keuze én het voeren van gesprekken een stuk makkelijker.

E-assessement software

Een efficiënt selectieproces

Gebruik de e-assessment software voor een efficiënt selectieproces bij openstaande vacatures. Op een eenvoudige, en onderbouwde manier vind je de juiste match voor jouw organisatie. De tooling is wetenschappelijk gevalideerd en betrouwbaar. Door de eenvoudig te interpreteren uitkomst, waarvoor geen speciale training nodig is, is het e-assessment voor elke werkgever van toegevoegde waarde.

E-assessement tool

Pay-per-use

Het e-assessment in Loket.nl is af te nemen op basis van Pay-per-use. Je zet het assessment als werkgever in op het moment dat jij dit van toegevoegde waarde vindt in het selectieproces. Het afnemen is eenvoudig via Loket.nl. De kandidaat ontvangt een link waarna het assessment in 30 tot 45 minuten in te vullen is.

Onze HR samenwerkingspartner in de Recruitment Tech 35

Recruitmenttech.nl onderzocht welke leveranciers van recruitmenttechnologie het hoogst scoren onder gebruikers. The Selection Lab, onze samenwerkingspartner op het gebied van e-assessments, scoorde een derde plek in deze lijst.

E assessement software

Het e-assessment als basis voor je interviewvragen

Naast de uitkomsten in de vorm van matchscores, ontvang je ook een gids met interviewvragen die gebaseerd zijn op de uitkomsten van het assessment. Dit helpt je verder in de gespreksvoering.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure