Jouw werk eenvoudiger!

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

Van het invoeren van salarismutaties tot het verrassen van medewerkers op hun verjaardag. Alles wat we bij Loket.nl ontwikkelen, is erop gericht om ondernemers administratief te ontzorgen. We richten ons op alles wat komt kijken bij het in dienst hebben van personeel en geloven dat er altijd een manier is om administratieve personeelsprocessen te verbeteren en vereenvoudigen. Benieuwd hoe Loket.nl jouw werk eenvoudiger kan maken?

Salaris

Salarisverwerking moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeren wij jaarlijks flink in functionaliteiten en maken we het werk voor salarisadministrateurs en ondernemers eenvoudiger en minder foutgevoelig.

Salarisadministratie en salarisadministrateurs
HR Software

HR

Bij het in dienst hebben van medewerkers komt meer kijken dan alleen salarisverwerking. Loket.nl heeft uitgebreide HR-functionaliteiten in de applicatie gebouwd. Of het nu gaat om het bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van verstrekkingen of het laten aanvragen van verlof. Met de praktische HR oplossing regel je het eenvoudig.