Online verlofregistratie via de verlofapp

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

Verlofregistratie - verlofaanvragen

Besteed minder tijd aan de vrije tijd van je medewerkers

Verlofregistratie vergemakkelijken doe je met de verlofapp van Loket.nl. Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht houden in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender; de verlofapp zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de vrije tijd van je medewerkers. En neem afscheid van verlofverzoeken via e-mail, losse briefjes of mondeling aan je bureau.

Eenvoudig verlof aanvragen

Je werknemers kunnen eenvoudig via hun persoonlijke digitale omgeving of via de verlofapp hun verlof aanvragen. Zodra zij een vrije dag of vakantie aanvragen, krijgt de verantwoordelijke voor accordering hiervan een melding om de aanvraag te accepteren of te weigeren. En dat is nog niet alles. Er wordt onderscheid gemaakt in wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren. Automatisch wordt de eerst aflopende verlofsoort afgeschreven. Jij hebt dus geen omkijken meer naar de verlofregistratie.

Verlofregistratie - Verlofaanvragen
Verlofregistratie - Openstaande verlofaanvraag - Loket.nl

Flexibele verlofregistratie

Bij het instellen van verlof zijn er veel mogelijkheden om dit naar eigen wens in te regelen. Zo kun je een onderscheid maken in 15 verlofsoorten, het verlof automatisch laten opbouwen per jaar, maand of uur* en een tweewekelijks rooster. Dat maakt flexibele verlofregistratie voor je organisatie haalbaar.
*Per uur is alleen mogelijk i.c.m. Salaris van Loket.nl

Verlofregistratie - saldo

Altijd een actueel saldo

‘Hoeveel vrije dagen heb ik nog?’ Een vraag die je vaak te horen krijgt als werkgever. Wij zorgen ervoor dat er nooit meer onduidelijkheid is over de hoogte van het verlofsaldo. Wanneer een verlofaanvraag gedaan is, wordt het verlofsaldo automatisch bijgewerkt. Op ieder moment van de dag is het verlofsaldo actueel.

Verlofaanvragen - Verlofkalender

Geen verrassingen als het om vakantie gaat

Met de overzichtelijke verlofkalender zie je in één oogopslag welke werknemer vandaag of de komende dagen vrij is. Zo weet jij altijd precies wie van je mensen aanwezig is.

Verlofregistratie werkt direct
op alle apparaten

Werknemers kunnen hun verlof raadplegen in een browser of in de verlofapp, beschikbaar voor iOS en Android. Waar ze ook zijn, met een internetverbinding kunnen zij altijd en overal hun actuele verlofsaldo raadplegen en een verlofaanvraag doen. Zo is de verlofdagen registratie altijd up-to-date!

Overstappen Loket.nl implementatie
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure