De betrouwbaarste online software voor personeels- en salarisadministratie

Vrij van onnodige
administratieve werkzaamheden

Meer dan 120.000 werkgevers
gebruiken dagelijks de talloze mogelijkheden van Loket.nl

Jumbo
smb-willems
kraamzorg_vda
flinders
doppio
handpicked-agencies
Werkgevers icon

Maak je werk eenvoudiger

Met Loket.nl beheer je alle HR-zaken en je salarisadministratie met één online applicatie. Je verwerkt loonstroken online en verhoogt je inzicht in je werknemers. Zo werkt de meest robuuste online oplossing voor salarisadministratie en personeel voor jou.

Klantquote

“Medewerkers voeren zelf in wanneer ze verlof willen, wij hoeven alleen nog te accorderen. Voorheen hielden we het zelf bij in Excel. Fijn dat het nu op deze manier gaat.”


Wilma Neervoort – Financieel Manager SMB Willems, is vrij van administratieve rompslomp bij het inregelen van verlof in de organisatie.

Lees meer klantverhalen >

Eenvoudige HR oplossingen met Loket.nl

 • Loket verlof icoon
  Verlof eenvoudig geregeld
  In Loket.nl is het mogelijk om het verlof samen met je werknemers te regelen. Dit biedt voor beide partijen vele voordelen. Zo hebben werknemers altijd en overal inzicht in het actuele verlofsaldo.
 • Loket aflopende contracten icoon
  Altijd op de hoogte van aflopende contracten
  Door de standaard signaalfunctie in Loket.nl vergeet je nooit meer een jubileum of een contract dat verloopt. Naast een ruime selectie aan standaardsignalen is het mogelijk om eigen signaalmomenten in te bouwen.
 • Loket verzuimprecentage icoon
  Opzetten en bijhouden van verzuimpercentage
  Het bijhouden van je verzuimpercentage geeft je de mogelijkheid om te sturen en preventieve acties te ondernemen. Loket.nl koppelt ook met de verzuimapplicaties Absentiemanager en VerzuimSignaal.
 • Loket digitaal personeelsdossier icoon
  Een digitaal personeelsdossier
  Met een digitaal personeelsdossier bewaar je makkelijker het overzicht over de gegevens van je personeel. Dat scheelt zoekwerk in USB-sticks, laptops en diverse online applicaties. En alle verschillende contracten, rekeningen, jaarrekeningen, arbeidscontracten en kopieën daarvan beheer je in hetzelfde dossiers.

Meer lezen?

Loket.nl koppelt aan de systemen waar jij graag mee werkt!

Keurmerk zeker online

Keurmerk Zeker-OnLine

Loket.nl is de eerste online applicatie voor salarisadministratie en HR dat voldoet aan de strenge normen van Zeker-OnLine. Hiermee bewijst Loket.nl dat er voldaan wordt aan alle normen op het gebied van betrouwbaarheid, veiligheid, juridische zekerheid en continuïteit. Lees meer >

Brochure Loket.nl

Wil je meer weten over Loket.nl?
Download de brochure