Loket.nl praktische en overzichtelijke online
software voor personeels- en salarisadministratie

Op elke gewenste manier samenwerken met je accountant en werknemers

Alles in één

Alles in 1

Alles rondom je salaris en personeel in een overzichtelijke online applicatie. Zo voorkom je het dubbel vastleggen van gegevens.

Koppelingen

Koppelingen

Wij koppelen met meer dan 75 veel gebruikte applicaties. Jij kiest de pakketten waar je graag mee werkt.

Samenwerken

Jij bepaalt precies wie welke administratieve taken uitvoert. Van je accountant, managers tot werknemers. In Loket.nl ben jij aan zet.

Bespaar veel tijd door online je verlof te regelen

Geen losse briefjes meer en ingewikkelde procedures, maar een overzichtelijke online tool

Loket.nl de betrouwbare keuze van meer dan
100.000 werkgevers en meer dan 900.000 werknemers

Loket.nl ipad

Voordelen van Loket.nl voor werkgevers

 • loket_digitale_dosiers
  Digitale dossiers
  In een digitale samenleving draait het om snelle interactie en efficiënte en veilige communicatie. Zowel privé als binnen jouw bedrijf of organisatie. Loket.nl heeft daarom uitgebreide mogelijkheden om te werken met digitale HR dossiers waarmee je dit veilig kunt delen.
 • loket_icon_mederwerkers
  HRM-modules
  Of het nu gaat om het bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van verstrekkingen of het laten aanvragen van verlof, met de praktische HRM oplossing regel je het eenvoudig. Alles overzichtelijk in één online applicatie.
 • loket_prakistche_koppelingen_icon
  Praktische koppelingen
  Loket.nl is gebouwd om naadloos te communiceren met applicaties die jij als werkgever al lang kent en gebruikt. We integreren met een groeiend aantal applicaties en platforms en dat maakt je werk makkelijker en efficiënter dan ooit.
 • loket_werknemersloket
  Werknemerloket
  Voor je werknemers is er een persoonlijke online omgeving waarin ze alles rondom hun werk kunnen regelen en raadplegen. Van het indienen van declaraties tot het inzien van het persoonlijke dossier.
 • loket_samenwerken
  Samenwerken
  Je kunt op elke gewenste manier samenwerken met je accountant, managers en werknemers. Loket.nl is door je accountant zo flexibel in te regelen, dat je precies kunt aangegeven wie wat doet.
 • loket_managementinformatie
  Managementinformatie
  Alle belangrijke management- en stuurinformatie die je nodig hebt rondom je personeel kun je eenvoudig downloaden vanuit Loket.nl. In elke gewenste vorm kun je het gepresenteerd krijgen.
?

Wil jij als ondernemer slim
samenwerken via Loket.nl?

Kies uit één van de accountants-of administratiekantoren die al werken met Loket.nl.

loket play button

Zo helpt Loket.nl jou als accountant groeien

HRM in Loket.nl
Inzicht in werknemers

Werknemers maken het verschil

Werknemers zorgen ervoor dat je als werkgever het verschil kunt maken. Om succesvol te kunnen ondernemen, is het belangrijk dat werknemers met plezier naar hun werk gaan. Een HRM-beleid gericht op goed werkgeverschap is daarbij noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat het bestaande werknemersbestand verder ontwikkelt en dat werknemers met groeipotentie kunnen worden aangetrokken.

De HRM-modules in Loket.nl zorgen ervoor dat je alles rondom je werknemers goed kunt registreren en eenvoudig kunt delen. Hiermee sluit je goed aan op de belevingswereld van de moderne werknemer. En dat maakt je aantrekkelijk als werkgever.

 • loket_verlof
  Het verlof eenvoudig geregeld
  In Loket.nl is het mogelijk om het verlof samen met je werknemers te regelen. Dit biedt voor beide partijen vele voordelen. Zo hebben werknemers altijd en overal inzicht in het actuele verlofsaldo.
 • loket_verzuimprecentage
  Opzetten en bijhouden van verzuimpercentage
  Het bijhouden van je verzuimpercentage geeft je de mogelijkheid om te sturen en preventieve acties te ondernemen. Ook is Loket.nl te koppelen met de verzuimapplicaties Absentiemanager en VerzuimSignaal.
 • loket_aflopenede_contracten
  Altijd op de hoogte van aflopende contracten
  Door de standaard signaalfunctie in Loket.nl vergeet je nooit meer een jubileum of een contract dat verloopt. De signalen herinneren je aan alle belangrijke gebeurtenissen binnen je organisatie. Naast een ruime selectie aan standaard signalen is het mogelijk om eigen signaalmomenten in te bouwen.
 • loket_digitaal_personeelsdossier
  Een digitaal personeelsdossier
  Als ondernemer heb je te maken met een grote hoeveelheid aan documenten. Deze documenten worden op verschillende manieren en plaatsen opgeslagen. Op je desktop, laptop, netwerkschijven, USB-sticks, personeelsdossiers en diverse online applicaties. En met alle verschillende contracten, rekeningen, jaarrekeningen, arbeidscontracten en kopieën is het moeilijk het overzicht te bewaren.