Bied je werknemers het gemak van het Werknemerloket

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

Werknemerloket - verlofaanvraag

Maak je werknemers zelfredzamer en verklein je administratieve lasten

Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren. Van het indienen van een verlofaanvraag tot het toevoegen van een bonnetje aan een declaratie. In het Werknemerloket maak je werknemers hiervoor eenvoudig verantwoordelijk.

Verlof

Medewerkers kunnen eenvoudig verlofaanvragen indienen en hun actuele verlofsaldo raadplegen in het Werknemerloket. De verlofaanvragen worden gestuurd naar de juiste personen voor digitale goedkeuring en met een overzichtelijke verlofkalender zie je direct wat je bezetting. Met Loket.nl was het verlof in je organisatie nog nooit zo gemakkelijk.

Verlofregistratie - Verlofaanvragen
Digitaal declareren - Openstaande acties - Loket.nl

Declareren

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? De tijd die het kost om declaratieformulieren keer op keer in te vullen, bonnetjes of vervoersbewijzen die kwijtraken en overuren bijhouden. Dat kan een stuk eenvoudiger!

Online loonstroken

Digitaal documenten delen

Deel op een veilige manier personeelsdossiers met je werknemers. Op elk gewenst moment kunnen werknemers hun dossier bekijken. En niet onbelangrijk: met dossiervorming in Loket.nl kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

Online loonstroken

Geen rondslingerende loonstroken en jaaropgaven

Altijd en overal hebben werknemers toegang tot hun loonstroken en jaaropgaven. Een compleet overzicht staat opgeslagen in het Werknemerloket.

Werknemerloket werkt direct op
alle apparaten

Ja, Loket.nl werkt op alle pc’s, tablets en smartphones. Je hoeft niets te installeren of extra aan te schaffen om direct te kunnen werken. Ook op onze mobiele versies heb je toegang tot alle functionaliteiten van Loket.nl. Je hebt dus altijd en overal de applicatie tot je beschikking of je nu thuis, op kantoor of bij de klant zit. 

Overstappen Loket.nl implementatie
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure