Koppel Loket.nl ook met jouw applicatie!

De kracht van samenwerking

Onze online applicatie voor HR en salaris is eenvoudig te koppelen met verschillende software en toepassingen. Van financiële programma’s en pensioenfondsen, tot tijdregistratiesystemen en verzuimregistratie. Door een Loket.nl koppeling tot stand te brengen wordt jouw applicatie onder de aandacht gebracht bij meer dan 350 accountantskantoren en ruim 130.000 ondernemers in het mkb.

Wil jij als accountantskantoor of werkgever dat er een systeem gekoppeld wordt aan Loket.nl? Laat dan de leverancier van dat systeem contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Een koppeling maken in 6 stappen

Loonadministratie - Overstappen naar Loket.nl
Partner worden?

Tussen Loket.nl en andere systemen kunnen ongelofelijk veel gegevens uitgewisseld worden. Hier is uitgebreide documentatie beschikbaar voor.

Graag ondersteunen wij potentiële partners bij het ontwikkelen van koppelingen. Uitgangspunt is dat het een koppeling betreft die door meerdere werkgevers gebruikt kan worden.

Wil jij koppelen met Loket.nl? Klik op onderstaande button en vul de velden in. Naar aanleiding van het ingevulde formulier nemen wij contact met je op.

Salarisadministratie - Overstappen naar Loket.nl
Integreer je product met Loket.nl

Na het doorlopen van de eerste stap ontvang je van ons een ontwikkelaccount. Developers kunnen met onze API aan de slag op basis van de documentatie op ons developer portal.

Wij adviseren je om zo snel mogelijk de eerste versie te realiseren. Heb je vragen tijdens de ontwikkeling? Neem dan contact op door een mail te sturen naar api@loket.nl.

Salarisadministratie - Overstappen naar Loket.nl
Zorg dat wij de beschikking krijgen over documentatie en support voor gebruikers

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen informeren over de koppeling, ontvangen we graag een actuele en duidelijke documentatie. Daarin staat gebruikersinformatie (instructies) en staan setup details en antwoorden op veelgestelde vragen.

Daarnaast ontvangen we ook graag commerciële informatie over je product. Wat heeft het product (en de koppeling) te bieden? Voor wie is de koppeling interessant?

Na ontvangst van deze informatie brengen we de koppeling naar productie.

Overstappen naar Loket.nl
Demo van de koppeling aan het team van Loket.nl

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Graag maken we hiervoor een afspraak bij ons kantoor in Tilburg. Tijdens deze afspraak geef je een demo van je product én bespreken we de werking van de koppeling. Vervolgens kunnen we met elkaar bespreken welke gezamenlijke activiteiten we kunnen ondernemen om ervoor te zorgen dat de koppeling bij al onze klanten onder aandacht gebracht wordt.

Loonadministratie - Overstappen naar Loket.nl
Plaats de koppeling met Loket.nl op je eigen website

Als alle voorgaande stappen zijn afgerond, vragen we je om een landingspagina op je website te plaatsen met meer informatie over Loket.nl. Deze informatie en het logo leveren we graag bij je aan en kun je opvragen door een mail te sturen naar: communicatie@loket.nl.

6
Publicatie koppeling

Zodra alle bovenstaande stappen zijn doorlopen en we alle informatie hebben ontvangen, gaan wij de koppeling live op onze website plaatsen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van de commerciële informatie die je eerder aangeleverd hebt (zie stap 3), zal onze afdeling Marketing/Communicatie contact met je opnemen. Ook brengen wij intern onze medewerkers op de hoogte van de koppeling.

Start direct met koppelen met Loket.nl

  • Hidden