Salarisbenchmark

Bied een passend en concurrerend salaris gebaseerd op data

Werving en selectie software

Salarisbenchmark

Wil je als werkgever echt concurreren binnen jouw branche en regio? Loop je op dit moment het risico dat na een lange zoektocht een geschikte kandidaat uiteindelijk toch voor een ander bedrijf kiest vanwege een betere beloning? En heb je te weinig inzicht in hoe die beloning eruit zou moeten zien? De Salarisbenchmark helpt je hierbij. Aan de hand van het rapport, gebaseerd op data uit jouw branche, kun jij een perfect passend en onderscheidend aanbod doen aan de kandidaat die je voor je hebt. Zorg dat jij de werkgever bent waar kandidaten meteen voor willen kiezen.

Functie en salaris vergelijken

In een Salarisbenchmark rapport kun je per functie zien wat de lage, gemiddelde en hoge salarissen zijn in het Nederlandse mkb. Dit kun je (indien genoeg data beschikbaar) specificeren op zowel branche als provincie. Met de Salarisbenchmark ontdek je hoe jouw geboden salaris zich verhoudt tot dat van concurrenten in de markt.

Werving en selectie software
Loket-icon-uitroepteken

Data waar je op kunt bouwen

De Salarisbenchmark wordt uitgevoerd op basis van 1.3 miljoen maandelijkse loonstroken van ondernemers in het mkb die gebruikmaken van de software van Loket.nl. Dit vertegenwoordigt ruim 29% van alle werkenden binnen het mkb en is daarmee een betrouwbare bron.

icoon

Vinden en behouden

Het inzetten van de Salarisbenchmark helpt je niet alleen bij het vinden en aannemen van nieuw talent. Het helpt je ook je huidige talent te behouden. Je krijgt inzicht in wat concurrenten bieden en kunt op deze manier ingrijpen vóór een medewerker overweegt de overstap te maken, of zelfs al gaat maken.

Salarisbenchmark aanvragen

De Salarisbenchmark is via ons helpdeskportaal aan te vragen voor accountants- en administratiekantoren. Ben je werkgever? Klop dan aan bij jouw accountants- of administratiekantoor zodat zij een aanvraag kunnen doen.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure