De veiligste plek voor documenten: het digitale personeelsdossier

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

Digitaal dossier - personeelsdossier

Met een digitaal dossier bewaar je alles op één digitale plaats

Als werkgever ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van het personeelsdossier van werknemers. Het personeelsdossier bevat persoonsgegevens en de privacy hiervan is vanzelfsprekend van groot belang. Loket.nl biedt met de Document Hub van Qwoater een slimme oplossing om digitale dossiers te beheren en te archiveren. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

Personeelsdossier altijd inzichtelijk voor werknemers

Of het nu gaat om een arbeidsovereenkomst, diploma, werkgeversverklaring of een aanvraagformulier voor een opleiding: werknemers kunnen zelf altijd en overal hun documenten terugvinden in het digitaal personeelsdossier.

Digitaal personeelsdossier - digitaal dossier-
Digitaal personeelsdossier

Bewaar- en vernietigingstermijnen

De slimme dossiers zijn uitgerust met bewaar- en vernietigingstermijnen. Zo heb jij daar zelf geen omkijken meer naar.

Digitaal personeelsdossier

Digitaal ondertekenen

Heb je bijvoorbeeld een arbeidscontract gegenereerd in Loket.nl? Dan kun je het contract ook direct digitaal laten ondertekenen én de ondertekende documenten ook meteen veilig in het digitaal personeelsdossier opslaan. Hiermee bespaar je veel tijd en geld.

Online personeelsdossier

Personeelsdossiers volgens logische structuur

Wil je een document bijwerken of toevoegen? Dat kan altijd! Met gemak breng je direct een logische structuur aan in je digitale personeelsdossiers, zodat jij en je werknemers documenten altijd snel terug kunnen vinden.

Online personeelsdossier

Jij bepaalt wie wat kan zien in het personeelsdossier

Steeds meer gegevens worden vastgelegd. Van beoordelingen tot contracten en verzuimgegevens. Voor iedere werknemer bepaal jij welke documenten zichtbaar zijn van het digitaal personeelsdossier en welke niet.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure