“Wij creëren verbazingwekkende dingen als wij in verbinding staan met elkaar. Als wij met plezier kunnen werken in een omgeving waar de ruimte is om te ontdekken.”

Vernieuwing. Verbinding. Verbeelding. Verbazing.

Creatief denken kun je stimuleren en faciliteren. Door een inspirerende omgeving aan te bieden bijvoorbeeld, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen creëren. Die inspirerende omgeving heeft vorm gekregen in het nieuwe Ondernemingshuis dat in Tilburg is gerealiseerd en waar ook Loket.nl haar onderkomen vindt. Het Ondernemingshuis biedt een thuisbasis aan ondernemers en hun belangenbehartigers. Het is ook een thematisch Ondernemingshuis voor de regio Midden-Brabant waar visies gedeeld worden, ideeën ontstaan en samenwerkingen worden gesmeed.

“Onverwacht praktische oplossingen bedenken waarmee wij gedreven, betrokken en vol passie onze klanten helpen. Daar wordt iedereen blij van.”

De kracht van samenwerking

Hulpvaardigheid en loyaliteit, ten opzichte van elkaar en onze klanten, zitten in onze genen. Voor ons zijn dit de basisvoorwaarden voor de langdurige relatie die wij graag willen aangaan met accountants- en administratiekantoren. Wij vinden het belangrijk om samen de wensen te bespreken en te beoordelen waarmee wij klanten het beste kunnen ondersteunen. Bij de vraag hoe zij van acquisitie een succes kunnen maken bijvoorbeeld. Wij bedenken praktische oplossingen waar zij op wachten, maar die zij tegelijk nooit hadden verwacht. Zoals gepersonaliseerd promotiemateriaal in de vorm van brochures en online video. Daar worden zij blij van. En wij ook. Gedreven en betrokken helpen wij onze klanten ook veranderingen te omarmen. De ene keer met de stroom mee, de andere keer tegen de stroom in. Altijd ambitieus en met oprechte belangstelling voor wat er om ons heen gebeurt. Op die manier ontdekken wij dingen die een ander niet ziet en helpen wij onze klanten met de efficiencyslag die de inzet van Loket.nl met zich meebrengt. Wij laten graag zien dat automatisering juist inspireert tot zinvolle ontwikkeling van mens en organisatie. Wij ervaren dat iedere verandering nieuwe kansen biedt.

Hoe maakt Loket.nl het verschil?

Zorgvuldig
Betrokken
Verrassend
Gedreven
Plezier(ig)
Vindingrijk

Werelden creëren door te verrassen

Verrassing zit in grote en kleine dingen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te woord te staan. Net als het delen van inhoudelijke kennis. Daarom hoor je bij ons geen ingesproken bandje als je contact met ons zoekt, maar krijg je één van onze medewerkers aan de telefoon. Op onze helpdesk werken mensen met praktijkervaring. Zij denken waar nodig mee in het proces en begrijpen als geen ander hoe belangrijk het bijvoorbeeld is om de loonstrook op tijd te leveren. Op die manier helpen wij onze klanten vlot verder en voelt iedereen die ons belt, zich letterlijk en figuurlijk verbonden met Loket.nl.

Verrassing zit ook in onze ambitie om anderen te helpen succesvol te zijn. Om klanten te helpen met groei en ontwikkeling, waardoor zij nieuwe markten kunnen betreden en hun toegevoegde waarde voor het MKB vergroten. En waardoor zij hun klanten versteld doen staan met oplossingen om het werkgeverschap in het MKB aantrekkelijker en eenvoudiger te maken. Zo creëren we een wereld van mogelijkheden.

Zin in een kop koffie met Loket.nl?

“Ons hart gaat sneller kloppen van mensen en organisaties die anderen verbazen met onze verrassende oplossingen.”

Ontdek onze slimme toepassingen!