Vereenvoudig je HR-processen

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

HR-Processen - HR functionaliteiten

Afscheid nemen van onnodige administratieve lasten

Op zoek naar een eenvoudigere, efficiëntere en leukere manier van je HR werk? Loket.nl biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier.

De juiste HR tools voor verlof-registratie

Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender. De HR services van Loket.nl maken verlofregistratie wel heel makkelijk.

Verlofregistratie - Verlofaanvragen
Salarisadministratie - online applicatie Loket.nl

Alle documenten bewaard in je digitaal dossier

Salarisverwerking moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeren wij jaarlijks flink in functionaliteiten en maken we het werk voor salarisadministrateurs en ondernemers eenvoudiger en minder foutgevoelig.

Zeg vaarwel tegen declaratie-formulieren!

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? De tijd die het kost om declaratieformulieren keer op keer in te vullen, bonnetjes of vervoersbewijzen die kwijtraken en overuren bijhouden.

Digitaal declareren - Openstaande acties - Loket.nl
HR functionaliteiten - Werknemerloket

Het Werknemerloket

Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure