Vereenvoudig je HR-processen

Het personeelssysteem dat je afscheid laat nemen van onnodige administratieve lasten

Op zoek naar een eenvoudigere, efficiëntere en leukere manier van je HR werk? Loket.nl biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier. De combinatie van workflows en toegang voor alle medewerkers zorgen voor efficiënte HR-processen. Naast onderstaande HR-functionaliteiten kun je bijvoorbeeld verstrekkingen vastleggen en notificaties ontvangen van verjaardagen of aflopende contracten. Daarnaast kun je een goed inzicht krijgen in je organisatie via handige rapportages en dashboards. Welke functionaliteiten je gebruikt bepaal je helemaal zelf. Zo verklein je je eigen werklast met behulp van een slim personeelssysteem.

De juiste HR tools voor verlofregistratie

Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender. De HR services van Loket.nl maken verlofregistratie wel heel makkelijk.

Verlofregistratie software
Personeelsdossiers digitaliseren

Alle documenten bewaard in je personeelsadministratie

Als werkgever ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van personeelsdossiers. Personeelsdossiers bevatten persoonsgegevens en de privacy hiervan is van groot belang. Met dossiervorming in Loket.nl kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

Zeg vaarwel tegen declaratieformulieren!

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? De tijd die het kost om declaratieformulieren keer op keer in te vullen, bonnetjes of vervoersbewijzen die kwijtraken en overuren bijhouden. Dat kan een stuk eenvoudiger! Wil de werknemer reiskosten declareren of zijn er overuren gemaakt? In een handomdraai kunnen deze kosten en uren online gedeclareerd worden. Geen declaratieformulieren meer invullen en bonnetjes eraan nieten.

Zeg vaarwel tegen declaratieformulieren!

Communiceer gemakkelijk via het Werknemerloket

Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren. Van het indienen van een verlofaanvraag tot het toevoegen van een bonnetje aan een declaratie, in het Werknemerloket maak je werknemers hiervoor eenvoudig verantwoordelijk. Het Werknemerloket is één van de onmisbare tools in je personeelssysteem. Je betrekt hiermee je medewerker in zijn of haar eigen ontwikkeling.

chantal-van-steenpaal-van-oers
Klantquote

“De HR-modules van Loket.nl kunnen optimaal ingezet worden om een compleet HR-systeem te creëren.”
– Chantal van Steenpaal, directeur Van Oers Accountancy & Advies

Brochure Loket.nl

Wil je meer weten over Loket.nl?
Download de brochure