Vereenvoudig je HR-processen

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

HR-Processen - HR functionaliteiten

Afscheid nemen van onnodige administratieve lasten

Op zoek naar een eenvoudigere, efficiëntere en leukere manier van je HR werk? Loket.nl biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier. Ook het vinden, binden en behouden van nieuw talent maken we eenvoudiger.

De juiste HR tools voor verlof-registratie

Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden, de juiste personen aanhaken voor digitale goedkeuring en inzicht in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender. De HR services van Loket.nl maken verlofregistratie wel heel makkelijk.

Verlofregistratie - Verlofaanvragen
Boost HR- en salarisadministratie

Alle documenten bewaard in je digitaal dossier

Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van personeelsdossiers. Personeelsdossiers bevatten persoonsgegevens en de privacy hiervan is van groot belang. Met dossiervorming in Loket.nl kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

Zeg vaarwel tegen declaratie-formulieren!

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? De tijd die het kost om declaratieformulieren keer op keer in te vullen, bonnetjes of vervoersbewijzen die kwijtraken en overuren bijhouden.

Digitaal declareren - Openstaande acties - Loket.nl
HR functionaliteiten - Werknemerloket

Werknemerloket

Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren.

Strategische HR oplossingen voor een vliegende start

Niet alleen de HR administratie maken we gemakkelijker. Ook het vinden, binden en behouden van nieuw talent wordt eenvoudiger door de strategische HR producten van Loket.nl. Denk aan een eenvoudig af te lezen, maar betrouwbaar, e-assessment of een handige salarisbenchmark. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? 

Arbeidsvoorwaardenmonitor salarisverdeling
Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure