Reiskosten digitaal declareren? Handel declaraties gemakkelijk af met de declaratie app

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

Declaratie app

Maak bonnetjes inleveren overbodig met de declaratie app

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? Genoeg van het vastnieten van bonnetjes aan formulieren? De tijd en moeite die het kost om declaratieformulieren in te vullen, bonnetjes en vervoersbewijzen te bewaren en overuren bij te houden zijn overbodig. Het kan een stuk eenvoudiger met onze declaratie app! Wil een werknemer reiskosten declareren of zijn er overuren gemaakt? In een handomdraai kunnen zij deze kosten en uren digitaal declareren. Reiskosten declareren bijvoorbeeld, is met onze declaratie software een klusje dat snel gebeurd is.

Inzage in ingediende declaraties

Alle declaraties worden automatisch toegevoegd aan het persoonlijke dossier van de werknemer. Zo heeft een werknemer altijd inzage in de declaraties die hij of zij heeft ingediend.

Declaratie software
Declaratie app

Digitaal declareren kinderlijk eenvoudig gemaakt

Werknemers kunnen al hun zakelijke onkosten eenvoudig indienen via hun persoonlijke digitale omgeving. Foto’s van bonnetjes kunnen direct toegevoegd worden aan de declaratie app. De verantwoordelijke voor accordering krijgt een melding van de declaratie en hoeft deze enkel nog te accepteren of te weigeren.

Declaratie software

Beschikbaar op alle
apparaten

Werknemers kunnen een declaratie indienen via de browser of in de declaratie app, beschikbaar voor iOS en Android. Waar ze ook zijn, met een internetverbinding kunnen zij altijd en overal digitaal declareren en hun ingediende declaraties inzien.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure