Salarisadministratie ongekend snel, foutloos en online

Ontdek hoe de functionaliteiten van Loket.nl je werk makkelijker maken

Vereenvoudig HR processen Loket

Online loonstroken

Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeren wij jaarlijks flink in functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig kan. Ontdek de functionaliteiten voor de salarisadministratie hier.

Salarisadministratie - Signalen Loket.nl

Signalen​

Met de signaleringsfunctie vergeet je nooit meer een belangrijk moment van medewerkers. Een arbeidscontract wat je tijdig moet opzeggen, het aflopen van een opleiding of de verjaardag van een medewerker; Loket.nl herinnert je aan deze momenten.

Projectmanager

Ruim 150 cao's

Loket.nl houdt zeer vergaand 150 cao’s op centraal niveau actueel bij. Dat zijn alle gangbare cao’s in Nederland. Pensioenregelingen worden eveneens op cao-niveau vastgelegd.

Salaris Icoon - salarisadministratie

Foutloze online loonstrook​

Om foutloze loonstroken te realiseren, laten we op elke salarisverwerking ruim 250 controles los. Daarnaast hebben we meer dan 1.500 controles op de vastlegging van gegevens en de inrichting. Deze controles lopen uiteen van de juiste kleur van de loontabel tot de samenhang van gegevens.

Salarisadministratie & HR

+ 100 koppelingen met Loket.nl

Loket.nl werkt op basis van REST-API, waardoor het eenvoudig is om gegevens (denk aan persoonsgegevens, vaste- en variabele gegevens, verzuimgegevens en journaalposten) uit te wisselen met andere applicaties. De continu groeiende lijst met koppelingen bestaat momenteel uit ruim 100 veelgebruikte bedrijfsapplicaties.

Salarisadministratie | Efficiency

Optimale performance

De snelheid en robuustheid van Loket.nl zie je onder meer terug in de performance bij het verwerken van loonstroken. Als je loonstroken aan het verwerken bent, heb je als administrateur geen zin en tijd om lang te wachten. In Loket.nl zijn loonstroken binnen enkele seconden gereed. Kom je erachter dat je een fout hebt gemaakt in de mutaties? Dan staan de nieuwe loonstroken met een simpele druk op de knop binnen enkele seconden weer voor je klaar.  De verloningsengine van Loket.nl is zo krachtig dat deze ook de meest ingewikkelde berekeningen automatisch voor je kan doen. Van terugwerkende krachtberekeningen tot het automatisch berekenen van gebroken perioden. 

Salarisadministratie & HR

Automatische salarisverwerking

Met Loket.nl kun je de salarisverwerking volledig automatisch laten uitvoeren op de door jou ingestelde datum. Ook kun je de salarisverwerking automatisch laten goedkeuren.

HR Mogelijkheden Icoon - salarisadministratie

Standaard werknemer

In Loket.nl kun je sjablonen aanmaken voor standaard type medewerkers, zoals fulltimers, parttimers en oproepkrachten. Komt er een nieuwe medewerker in dienst, dan selecteer je het juiste sjabloon en Loket.nl vult automatisch alle voorgedefinieerde gegevens in.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure