Salarisadministratie ongekend snel, foutloos en online

Automatische berekeningen, online loonstroken en interessante stuurinformatie beschikbaar in overzichtelijke dashboards.

Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeren wij jaarlijks flink in functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig kan. Ontdek de functionaliteiten voor de salarisadministratie hier.

Loonstrook maken
 • loket salarischecker
  Salarischecker

Hoeveel moet een nieuwe medewerker verdienen? En verdienen de huidige medewerkers wel marktconform? Om dit soort veelvoorkomende vragen te beantwoorden, heeft Loket.nl de Salarischecker. De Salarischecker maakt het eenvoudig om de juiste hoogte van het salaris te bepalen. Door een duidelijke grafische weergave in Loket.nl wordt het in één oogopslag duidelijk wat het gemiddelde, minimum en maximumsalaris is van verschillende functies. Zo wordt overzichtelijk wat een passend salaris is voor medewerkers.

 • loket optimale performance
  Optimale performance

De snelheid en robuustheid van Loket.nl zie je onder meer terug in de performance bij het verwerken van loonstroken. Als je loonstroken aan het verwerken bent, heb je als administrateur geen zin en tijd om lang te wachten. In Loket.nl zijn loonstroken binnen enkele seconden gereed. Kom je erachter dat je een fout hebt gemaakt in de mutaties? Dan staan de nieuwe loonstroken met een simpele druk op de knop binnen enkele seconden weer voor je klaar. In 10 seconden verwerkt Loket.nl 150 loonstroken. Dat is pas snelle loonadministratie! De verloningsengine van Loket.nl is zo krachtig dat deze ook de meest ingewikkelde berekeningen automatisch voor je kan doen. Van terugwerkende krachtberekeningen tot het automatisch berekenen van gebroken perioden. Zo zorgen wij ervoor dat je niks over het hoofd ziet en is de foutkans in je loonadministratie minimaal.

 • Ruim 150 cao's
  Ruim 150 cao’s

Loket.nl houdt zeer vergaand 150 cao’s op centraal niveau actueel bij. Dat zijn alle gangbare cao’s in Nederland. Pensioenregelingen worden eveneens op cao-niveau vastgelegd.

 • Salaris koppelingen
  Koppelingen

Loket.nl werkt op basis van REST-API, waardoor het eenvoudig is om gegevens (denk aan persoonsgegevens, vaste- en variabele gegevens, verzuimgegevens en journaalposten) uit te wisselen met andere applicaties. De continu groeiende lijst met koppelingen bestaat momenteel uit ruim 75 veelgebruikte bedrijfsapplicaties.

 • foutloze loonstrook
  Foutloze online loonstrook

Om foutloze loonstroken te realiseren, laten we op elke salarisverwerking ruim 250 controles los. Daarnaast hebben we meer dan 1.500 controles op de vastlegging van gegevens en de inrichting. Deze controles lopen uiteen van de juiste kleur van de loontabel tot de samenhang van gegevens.

 • standaard werknemer
  Standaard werknemer

In Loket.nl kun je sjablonen aanmaken voor standaard type medewerkers, zoals fulltimers, parttimers en oproepkrachten. Komt er een nieuwe medewerker in dienst, dan selecteer je het juiste sjabloon en Loket.nl vult automatisch alle voorgedefinieerde gegevens in.

 • signalen
  Signalen

Met de signaleringsfunctie vergeet je nooit meer een belangrijk moment van medewerkers. Een arbeidscontract wat je tijdig moet opzeggen, het aflopen van een opleiding of de verjaardag van een medewerker; Loket.nl herinnert je aan deze momenten.

 • automatische salarisverwerking
  Automatische salarisverwerking

Met Loket.nl kun je de salarisverwerking volledig automatisch laten uitvoeren op de door jou ingestelde datum. Ook kun je de salarisverwerking automatisch laten goedkeuren.

Marlou Kwakkel
Klantquote

“De basis is natuurlijk de salarisverwerking, dat moet ook gewoon goed zijn bij een salarispakket. Bij Loket.nl kan ik daar volledig op vertrouwen. Het is duidelijk, overzichtelijk en werkt altijd.”
Marlou Kwakkel, Senior Salarisadviseur KroeseWevers

Brochure Loket.nl

Wil je meer weten over Loket.nl?
Download de brochure