AI Robin - Chatwolken
Robin

Jouw assistent in een wereld vol veranderingen

De toekomst begint nu! Met Robin heb je altijd een persoonlijke online Loket.nl assistent aan je zijde.
We leven in een tijd waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Ondernemers staan daardoor voor een zee aan vraagstukken. Vraagstukken waarbij ze jouw hulp en expertise goed kunnen gebruiken. Maar eerlijk is eerlijk: de werkdruk is vaak hoog. Je balanceert op de grens van tijd en toewijding én je streeft er altijd naar om je klanten optimaal te ondersteunen. Herkenbaar?

De brug tussen vraag en oplossing

Robin in Loket.nl: jouw partner, jouw virtuele assistent als het gaat om HR- en salaris gerelateerde vraagstukken. Vragen die je van je klanten krijgt, maar ook vragen waar je zelf tegenaan loopt. Is een ondernemer bijvoorbeeld benieuwd of medewerkers die samen met de auto naar werk reizen, allebei recht hebben op een reiskostenvergoeding? Wil je weten wat precies de fiscale regels zijn rondom de 30%-regeling? Of hoe je grondslagen collectief kunt toevoegen in Loket.nl? Wat het ook is: stel je vraag en Robin beantwoordt hem graag én snel.

AI Robin Loket - De brug tussen vraag en oplossing
Chatbot Robin - Dit is Robin

Dit is Robin

Robin staat voor Robotic Intelligence. Daarnaast heeft Robin nog een betekenis. Ken je ‘m nog als fictieve superheld uit Batman? Hier stond hij bekend als de enige echte sidekick van Batman. Onze Robin kan jouw superheld worden in jouw werk!

24/7 bereikbaar voor een razendsnel antwoord

Het Handboek Loonheffingen of het helpdeskportaal van Loket.nl doorspitten op zoek naar antwoorden? Dat hoeft niet meer. Robin heeft het antwoord in een mum van tijd voor je paraat. Deze kostbare tijd kun je dan weer mooi ergens anders voor gebruiken. Robin is 24/7 beschikbaar, in elke taal te gebruiken én volledig geïntegreerd in Loket.nl. Je hoeft niets te installeren, geen nieuwe vensters te openen: geen extra stappen. En alsof dat nog niet genoeg is hebben we nog meer nieuws: Robin is helemaal gratis. Zoals jij jouw klanten optimaal wil ondersteunen, willen wij jou en jouw collega’s namelijk ook ontzorgen.

Ervaar zelf het gemak. Maak kennis met Robin, jouw digitale assistent in een wereld vol veranderingen. 

24:7 bereikbaar - Loket chatbot Robin

Voordelen voor jou

Volledig geintegreerd

Volledig geïntegreerd

Geen installaties, geen nieuwe vensters openen en geen extra stappen ondernemen. Robin is direct te gebruiken in de Loket.nl applicatie.

Gratis

Gratis

Zoals jij jouw klanten optimaal wil ondersteunen, willen wij jou ondersteunen. Daarom is Robin geheel kosteloos.

Elke taal

In elke taal

Welke taal je ook spreekt, het maakt niet uit. Robin spreekt alle talen.

Info over Robin

Praktische info over Robin

Robin is jouw persoonlijke Loket.nl assistent. Hoe dit werkt? Heel eenvoudig. Wanneer je werkt in Loket.nl kun je altijd het chatvenster openen en de vragen die je hebt direct stellen. Het mooie is: je krijgt in een mum van tijd antwoord. Vergeet niet je feedback achter te laten. Zo maken we Robin samen steeds slimmer!

Veiligheid - AI Assistent Robin

Veiligheid

Werken met Robin is geheel veilig, de bescherming van gegevens staat bij ons altijd centraal. Je kunt er dan ook volledig op vertrouwen dat de gesprekken die je met Robin voert altijd binnen Loket.nl blijven. Hoe garanderen we deze veiligheid? Loket.nl werkt met Microsoft Azure, wat voldoet aan de strengste beveiligings- en compliancenormen in de wereld. We hebben hierdoor ook grip op waar gegevens verwerkt worden, dit gebeurt altijd binnen Europa.