Koppelingen met Loket.nl

Filter op software:
Filter op branche:
Zoeken:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
koppelingen

App van de maand

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

(1)
Mijnrooster

Mijnrooster is een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

(1)
Wolters Kluwer Twinfield

Online boekhouden via Wolters Kluwer Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

(2)
GearSoft

GearSoft ontwikkelt onderscheidende softwareoplossingen waarmee op zeer efficiënte wijze optimaal rendement wordt gehaald uit je data.

(1)

Dotweb Cloud is een nieuwe state of the art cloud verzuimapplicatie! Dotweb is speciaal ontwikkeld om gebruikers te faciliteren in het ontwerpen van bedrijfsspecifieke rollen, dossiertypen, documenten, scenario’s, taken, rapportages en waarschuwingen (alerts).

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter.

(1)
ATPS

ATPS biedt een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van je cao- en bedrijfsreglementen.

(1)
R&R

R&R is meer dan alleen planning, R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten.

Workbee

Vergeet het dubbel invoeren van HRM en verzuimgegevens en laat Workbee je applicaties eenvoudig en veilig met elkaar koppelen. Dit is wat Workbee voor jou doet voor vrijwel alle salaris-, verzuim-, HRM- en planningsapplicaties.

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Benefits-Plaza

Alle voorkomende mutaties, zoals in dienst, uit dienst, salaris, etc. kunnen vanuit Loket.nl via Benefits-Plaza gecommuniceerd worden richting pensioen- en inkomensverzekeraars.

Minox

Minox levert slimme boekhoudsoftware. De software is eenvoudig van opzet en je kunt niet alleen snel boeken, maar ook eenvoudig corrigeren. Het platform maakt het mogelijk doordacht maatwerk te leveren.

tamigo

tamigo is niet alleen de oplossing voor planning en tijdregistratie, maar geeft je ook optimaal inzicht in productiviteit, loonkosten en andere KPI's.

SecureLogin

Eenvoudig, snel en veilig toegang tot uw online applicaties. SecureLogin is hèt online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren.

Avèro Achmea

Met Grip op Verzuim Totaal van Avéro Achmea kunnen werkgevers op een eenvoudige wijze en tegen een scherp tarief in Loket.nl een verzuimverzekering aanvragen met 18% korting.

Fleurtje Weekend

Verjaardagen of jubilea zijn voorbeelden van mooie momenten om medewerkers te verrassen met een attentie. Maar hoe kunnen werkgevers ervoor zorgen dat deze momenten niet worden vergeten en dat er tijdig attenties gehaald worden? Fleurtje Weekend biedt de oplossing!

Xpert Suite

De Xpert Suite (van Otherside at Work) biedt voor werkgevers, dienstverleners, schadelastbeheersers, volmachten en verzekeraars dé oplossing voor optimale verzuimbegeleiding.

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.

Quebble.com

Quebble.com verbindt onderwijs en kinderopvang. Eén systeem voor kindplanning en personeelsplanning met een ouderportaal en werknemersportaal.

Pink Elephant is een internationale IT-dienstverlener die bedrijven helpt innovatie te stimuleren. Door innovatieve technologie, training en consultancy in te zetten zal je organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

DataByte

DataByte biedt een export mogelijkheid van de journaalposten van Loket.nl naar AFAS.

Iselect

Het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect is hét communicatieportaal voor werkgevers dat ondersteunt bij de communicatie van en over arbeidsvoorwaardelijke thema’s.

iPublications

iPublications biedt een koppeling tussen AFAS Profit (InSite / OutSite) en Loket.nl.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

Invantive Query Tool

Invantive's gratis SQL Query Tool biedt je realtime business intelligence over je gehele onderneming. Het biedt toegang tot je cruciale bedrijfsinformatie opgeslagen in Loket.nl.

Invantive Premium Finance

Invantive Premium Finance voorziet je van alle handvatten die je nodig hebt om real-time financiële en operationele gegevens binnen Microsoft Office en Windows producten te analyseren en je bedrijfsbeslissingen te ondersteunen.

Online SQL Editor

De Online SQL Editor voor voorziet je van real-time Business Intelligence. Het maakt niet uit waar je bent; via de webbrowser kun je vanaf elke locatie inloggen en bent je in staat om gegevens uit te pakken, te organiseren en te analyseren.

Invantive Data Replicator

Met Invantive Data Replicator heb je altijd snel toegang tot voldoende 'verse' gegevens door toepassing van een combinatie van technieken.

Invantive Data Loader

Invantive Data Loader transporteert gegevens tussen cloudapplicaties, relationele databases en bestanden in één geïntegreerde oplossing.

Invantive Data Hub

Invantive Data Hub is commandoregelgestuurde software waarmee je Invantive Query Tool-compatibele scripts kunt uitvoeren op Loket.nl.

Invantive Data Access Point

Invantive Data Access Point stelt je in staat om gegevens uit te wisselen over verschillende communicatieprotocollen met Loket.nl. Ook koppelingen breng je eenvoudig tot stand met de beschikbare API connectors.

Invantive Control

Invantive Control biedt organisaties alle functionaliteiten, integriteit en flexibiliteit die nodig zijn om een brug te slaan tussen je werknemer, salaris en human resource informatie en jouw strategische plannen.

Invantive Composition

Niet langer onnodige werknemerkosten en foutief opgestelde documenten. Met Invantive Composition maak je eenvoudig automatisch salaris- en HR-documenten met gegevens uit Loket.nl!

Invantive Bridge for Power BI

Het gebruik van de cloud-connectiviteitmogelijkheden van Invantive Bridge geeft je een schat aan aansluitmogelijkheden om applicaties, processen en gegevens te combineren over de cloud in een geïntegreerde oplossing.

Incomme

Met de converter van Incomme is het eenvoudig mogelijk om gegevens uit verschillende salarissystemen te converteren naar een importformaat voor Loket.nl.

GPS

GPS Time & Security ontwikkelt workforce management oplossingen om het hoogste rendement uit je menselijk kapitaal te halen. Een duurzame totaaloplossing op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole.

TactiPlan

TactiPlan is hét complete roosterprogramma voor de personeelsplanning. Planning, verlof en urenregistratie zijn in één systeem gekoppeld.

InPlanning

InPlanning (van Intus) helpt bij het vereenvoudigen, verbeteren en versnellen van het planproces.

Transpas Enterprise is een Transport Management Systeem (TMS) die alle modules bevat die je als vervoerder nodig heeft. Orders, planning, facturen, boordcomputercommunicatie, emballage, warehouse en nog veel meer.

Comandi

Comandi Management Dashboard is een uniek instrument om sturing te geven aan je organisatie. Ontworpen voor ondernemers die geen interesse hebben in paginalange cijfertabellen.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster ontzorgt en verbindt teams door overzicht en gebruiksgemak bij de planning van mensen en middelen, urenregistratie en verlof en verzuim.

Archin

Archin ontwikkelt gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicaties op maat om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Online-Planning

Maak eenvoudig en snel een personeelsplanning met Online-Planning.

Intelly

Intelly is het digitale hart van jouw onderneming voor zowel administratie als voor de ondersteunende bedrijfsprocessen.

Mijn Kantoorapp

Mijn Kantoorapp, ontwikkeld door Datawear, is een nieuwe manier waarop accountantskantoren, die streven naar informatie integratie en app gestuurde samenwerking met hun klanten, kunnen werken.

Qwoater

Gemakkelijk en veilig digitale personeelsdossiers beheren met Qwoater.

Korton Personeelsplanner

Korton Personeelsplanner is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren.

ENK Software

Projectadministratie software speciaal voor de installatie- en bouwbranche. Met ENK Software kun je sneller, effectiever en kostenbewust werken.

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

Absentiemanager

Absentiemanager is een uitgebreide online applicatie voor verzuimregistratie en verzuimbeheer.

Victa

Dit dashboard (van Victa) geeft je handvatten voor een vliegende start bij een adviesgesprek. Het is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie.

East4

East4 heeft TeamUren-plan® ontwikkeld voor efficiënte personeelsplanning en tijdregistratie. Het doel van deze softwareoplossing is om een besparing op uw loonkosten te realiseren en om tijdwinst te behalen.

Softbrick

Softbrick biedt oplossingen voor alle facetten rondom personeelsplanning, tijdregistratie en toegangscontrole software.

booq Personeelsplanner

Met de booq Personeelsplanner zijn je personeelsplanning, urenregistratie en verloning voortaan in een handomdraai geregeld.

MONI

Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen!

Yuki

Yuki neemt veel werk uit handen. De voorkant van Yuki is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en de achterkant voor accountants.

Analys.io

Analys.io signaleert advieskansen met slimme geautomatiseerde analyses die leiden tot meer en betere advieskansen. De monitoring wordt afgestemd op individuele kansen.

KidsVision

KidsVision is het slimste pakket voor de Kinderopvang. Door integratie met slimme aanbieders van diensten heb je een krachtige en efficiënte tool in huis.

Asperion

Asperion levert Software-as-a-Service voor financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy.

Sneller, efficiënter, inzichtelijk en eenvoudig roosteren van personeel, waardoor grip op loonkosten makkelijker wordt. Skednet Online biedt het allemaal!

InterShift

InterShift is een online planningsapplicatie waarin diensten en uren kunnen worden ingepland voor werknemers.

Retail Solutions

Inzicht in de inzet van jouw personeel op de werkvloer en eenvoudig sturen op productiviteit en loonkosten. Met Retail Solutions (voorheen PMT) kan het allemaal.

Met Alure automatiseer je de backoffice van je accountants-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar.

PinkWeb

PinkWeb is het meest complete accountancy klantenportaal dat er is. Accountantskantoren werken efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau.

Unit4 TaskManager

Unit4 TaskManager van BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Ezora

Ezora ontwikkeld en levert cloud business intelligence, automatisering, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze organisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen.

Visma Software levert een solide basis en/of geïntegreerde oplossing voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking.

Reeleezee

Reeleezee biedt een gebruiksvriendelijke boekhoudpakket, waarbij de loonjournaalposten automatisch via Loket.nl worden geïmporteerd.

Time-Wize Experience

Met Time-Wize® Experience (van Atimo) manage je de factor tijd op een efficiënte en effectieve manier.

CreAim

Digitaal loonaangiftes accorderen met CreAim. Het portaal van CreAim is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking met je klanten.

MUIS Software

Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen Loket.nl en iMUIS Online kun je loonjournaalposten automatisch inlezen.

Dapas Software

Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows.

Nostradamus

Geen tegenvallende loonkosten met Nostradamus. Een personeelsplanning, gebaseerd op behoefte en budget.

Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.

MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor publiceert elk kwartaal een gratis update van de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB.

Welke verzekeringen heb je allemaal afgesloten? En betaal je niet teveel? Door de koppeling met RISK Verzekeringen kunnen werknemers in Loket.nl voorwaarden vergelijken en profiteren van een flinke collectiviteitskorting.

FiscFree

Een werkgever kan eenvoudig zijn vrije ruimte binnen de Werkkostenregeling beheren met FiscFree.

AGH is een samenwerkingsverband van fondsen en verzorgt daarvoor de uitvoering van pensioen, vut, 55 plus en WGA-hiaatregelingen.

PGGM

PGGM verleent als pensioenuitvoeringsorganisatie diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen.

APG

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.

AZL

AZL is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland.

TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP anno 2017 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder.

Syntrus Achmea

Syntrus Achmea voert de administratie voor circa 50 pensioenfondsen.

RDW

In Loket.nl gegevens van de auto ophalen bij de RDW op basis van kenteken.

Loket.nl geeft salarisgegevens automatisch door aan de Belastingdienst.

Koppeling bestaat nog niet?