Koppelingen met Loket.nl

Met meer dan 75 actieve koppeling met andere bedrijfsapplicaties neemt Loket.nl veel werk uit handen. Vanuit bijvoorbeeld tijdregistratiesystemen worden uren automatisch ingelezen in de salarisadministratie en journaalposten worden automatisch ingelezen in het financiële systeem.

Wil als softwareleverancier koppelen met Loket.nl?

Je kunt hier filteren op de juiste branche en type software waarnaar je op zoek bent.

Filter op software:
Filter op branche:
Zoeken:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
koppelingen

App van de maand

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

(1)
Mijnrooster

Mijnrooster is een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

(1)
Wolters Kluwer Twinfield

Online boekhouden via Wolters Kluwer Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

(2)
GearSoft

GearSoft ontwikkelt onderscheidende softwareoplossingen waarmee op zeer efficiënte wijze optimaal rendement wordt gehaald uit je data.

(1)

Dotweb Cloud is een nieuwe state of the art cloud verzuimapplicatie! Dotweb is speciaal ontwikkeld om gebruikers te faciliteren in het ontwerpen van bedrijfsspecifieke rollen, dossiertypen, documenten, scenario’s, taken, rapportages en waarschuwingen (alerts).

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

Koppeling bestaat nog niet?

X

Wij bestaan
100 jaar

VSO 100 jaar Bekijk programma