Koppelingen met Loket.nl

Met meer dan 75 actieve koppeling met andere bedrijfsapplicaties neemt Loket.nl veel werk uit handen. Vanuit bijvoorbeeld tijdregistratiesystemen worden uren automatisch ingelezen in de salarisadministratie en journaalposten worden automatisch ingelezen in het financiële systeem.

Wil jij als softwareleverancier koppelen met Loket.nl?

Je kunt hier filteren op de juiste branche en type software waarnaar je op zoek bent.

Filter op software:
Filter op branche:
Zoeken:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
koppelingen

App van de maand

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

(1)
Mijnrooster

Mijnrooster is een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

(1)
Wolters Kluwer Twinfield

Online boekhouden via Wolters Kluwer Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

(2)
PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

GearSoft

GearSoft ontwikkelt onderscheidende softwareoplossingen waarmee op zeer efficiënte wijze optimaal rendement wordt gehaald uit je data.

(1)

Koppeling bestaat nog niet?