Koppelingen met Loket.nl

Filter op software:
Filter op branche:
Zoeken:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
koppelingen

App van de maand

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
Blue Carpet

Blue Carpet HR Manager helpt organisaties om het beoordelings- en ontwikkelingsgesprek te verbeteren en natuurlijk te digitaliseren.

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

Tamigo

Tamigo is niet alleen de oplossing voor planning en tijdregistratie, maar geeft je ook optimaal inzicht in productiviteit, loonkosten en andere KPI's.

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.

SecureLogin

Eenvoudig, snel en veilig toegang tot uw online applicaties. SecureLogin is hèt online bureaublad voor administratie- en accountantskantoren.

Incomme

Met de converter van Incomme is het eenvoudig mogelijk om gegevens uit verschillende salarissystemen te converteren naar een importformaat voor Loket.nl.

Quebble.com

Quebble.com verbindt onderwijs en kinderopvang. Eén systeem voor kindplanning en personeelsplanning met een ouderportaal en werknemersportaal.

Pink Elephant is een internationale IT-dienstverlener die bedrijven helpt innovatie te stimuleren. Door innovatieve technologie, training en consultancy in te zetten zal je organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

GPS

GPS Time & Security ontwikkelt workforce management oplossingen om het hoogste rendement uit je menselijk kapitaal te halen. Een duurzame totaaloplossing op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole.

DataByte

DataByte biedt een export mogelijkheid van de journaalposten van Loket.nl naar AFAS.

Iselect

Het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect is hét communicatieportaal voor werkgevers dat ondersteunt bij de communicatie van en over arbeidsvoorwaardelijke thema’s.

TactiPlan

TactiPlan is hét complete roosterprogramma voor de personeelsplanning. Planning, verlof en urenregistratie zijn in één systeem gekoppeld.

InPlanning

InPlanning helpt bij het vereenvoudigen, verbeteren en versnellen van het planproces.

GearSoft

GearSoft ontwikkelt onderscheidende softwareoplossingen waarmee op zeer efficiënte wijze optimaal rendement wordt gehaald uit je data.

Transpas Enterprise is een Transport Management Systeem (TMS) die alle modules bevat die je als vervoerder nodig heeft. Orders, planning, facturen, boordcomputercommunicatie, emballage, warehouse en nog veel meer.

Comandi

Een uniek instrument waarmee je sturing geeft aan je organisatie.

Minox

Minox levert slimme boekhoudsoftware. De software is eenvoudig van opzet en je kunt niet alleen snel boeken, maar ook eenvoudig corrigeren. Het platform maakt het mogelijk doordacht maatwerk te leveren.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster ontzorgt en verbindt teams door overzicht en gebruiksgemak bij de planning van mensen en middelen, urenregistratie en verlof en verzuim.

InterShift

InterShift is een online planningsapplicatie waarin diensten en uren kunnen worden ingepland voor werknemers.

Archin

Archin ontwikkelt gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicaties op maat om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

iPublications

iPublications biedt een koppeling tussen AFAS Profit (InSite / OutSite) en Loket.nl.

Online-Planning

Maak eenvoudig en snel een personeelsplanning met Online-Planning.

Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

Intelly

Intelly is het digitale hart van jouw onderneming voor zowel administratie als voor de ondersteunende bedrijfsprocessen.

Benefits-Plaza

Alle voorkomende mutaties, zoals in dienst, uit dienst, salaris, etc. kunnen vanuit Loket.nl via Benefits-Plaza gecommuniceerd worden richting pensioen- en inkomensverzekeraars.

Mijn Kantoorapp

Mijn Kantoorapp, ontwikkeld door Datawear, is een nieuwe manier waarop accountantskantoren, die streven naar informatie integratie en app gestuurde samenwerking met hun klanten, kunnen werken.

R&R

R&R is meer dan alleen planning, R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten.

Qwoater

Gemakkelijk en veilig digitale personeelsdossiers beheren met Qwoater.

Korton Personeelsplanner

Korton Personeelsplanner is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren.

ENK Software

Projectadministratie software speciaal voor de installatie- en bouwbranche. Met ENK Software kun je sneller, effectiever en kostenbewust werken.

PersoneelsSysteem

Met PersoneelsSysteem kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

Absentiemanager

Een uitgebreide online applicatie voor verzuimregistratie en verzuimbeheer.

Victa

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor jouw Loket.nl omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

East4

East4 heeft TeamUren-plan® ontwikkeld voor efficiënte personeelsplanning en tijdregistratie. Het doel van deze softwareoplossing is om een besparing op uw loonkosten te realiseren en om tijdwinst te behalen.

Softbrick

Softbrick biedt oplossingen voor alle facetten rondom personeelsplanning, tijdregistratie en toegangscontrole software.

booq Personeelsplanner

Met de booq Personeelsplanner zijn je personeelsplanning, urenregistratie en verloning voortaan in een handomdraai geregeld.

MONI

Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen!

Yuki

Een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met een automatische documentherkenning.

Analys.io

Analys.io signaleert advieskansen met slimme geautomatiseerde analyses die leiden tot meer en betere advieskansen. De monitoring wordt afgestemd op individuele kansen.

KidsVision

KidsVision is het slimste pakket voor de Kinderopvang. Door integratie met slimme aanbieders van diensten heb je een krachtige en efficiënte tool in huis.

Asperion

Financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy.

Mijnrooster

Een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

Sneller, efficiënter, inzichtelijk en eenvoudig roosteren van personeel, waardoor grip op loonkosten makkelijker wordt.

Retail Solutions

De Planningstool RWRS geeft inzicht in de inzet van personeel op de werkvloer.

ATPS

Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van je cao- en bedrijfsreglementen.

Met Alure automatiseer je de backoffice van je accountants-, administratie- of bijvoorbeeld fiscaal advieskantoor eenvoudig en betaalbaar.

PinkWeb

PinkWeb is het meest complete accountancy klantenportaal dat er is. Accountantskantoren werken efficiënter en bieden hun cliënten een hoger serviceniveau.

Unit4 TaskManager

Unit4 TaskManager van BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Ezora

Ezora ontwikkeld en levert cloud business intelligence, automatisering, analyse en rapportage oplossingen voor ambitieuze organisaties die meer uit hun verkoop en financiële data willen halen.

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter.

Reeleezee

Reeleezee biedt een gebruiksvriendelijke boekhoudpakket, waarbij de loonjournaalposten automatisch via Loket.nl worden geïmporteerd.

Time-Wize Experience

Met Time-Wize® Experience manage je de factor tijd op een efficiënte en effectieve manier.

CreAim

Digitaal loonaangiftes accorderen met CreAim. Het portaal van CreAim is speciaal bedoeld voor de communicatie en online samenwerking met je klanten.

Wolters Kluwer Twinfield

Online flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties.

MUIS Software

Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen Loket.nl en iMUIS Online kun je loonjournaalposten automatisch inlezen.

Dapas Software

Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows.

Nostradamus

Geen tegenvallende loonkosten met Nostradamus. Een personeelsplanning, gebaseerd op behoefte en budget.

Atrea

Met Atrea beschik je over een geautomatiseerd systeem voor tijdregistratie, toegangscontrole, HRM en absentiemanagement.

Workbee

Met de diensten van Workbee worden gegevens moeiteloos van het ene systeem overgebracht naar het andere systeem. Deze gegevensoverdracht wordt op een zeer veilige manier gerealiseerd.

MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor publiceert elk kwartaal een gratis update van de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB.

Avèro Achmea

Een verzuimverzekering inclusief uitgebreide arbodienstverlening in Loket.nl.

Welke verzekeringen heb je allemaal afgesloten? En betaal je niet teveel? Vragen die mogelijk bij veel mensen opkomen bij het denken aan verzekeringen.

SUCSEZ

Een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen in het Werknemerloket.

FiscFree

Een werkgever kan eenvoudig zijn vrije ruimte binnen de Werkkostenregeling beheren met FiscFree.

AGH is een samenwerkingsverband van fondsen en verzorgt daarvoor de uitvoering van pensioen, vut, 55 plus en WGA-hiaatregelingen.

PGGM

PGGM verleent als pensioenuitvoeringsorganisatie diensten op het gebied van pensioenbeheer, integraal vermogensbeheer en bestuurlijke advisering aan diverse pensioenfondsen.

APG

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.

AZL

AZL is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland.

TKP

Begonnen als uitvoeringsorganisatie van het pensioenfonds van PTT Nederland, is TKP anno 2017 uitgegroeid tot een moderne, efficiënte en betrouwbare pensioenuitvoerder.

Syntrus Achmea

Syntrus Achmea voert de administratie voor circa 50 pensioenfondsen.

RDW

In Loket.nl gegevens van de auto ophalen bij de RDW op basis van kenteken.

Koppeling bestaat nog niet?