Ervaringen van accountantskantoren met Loket.nl

Klantverhalen
HLB Van Daal & Partners

Een team van specialisten binnen de afdeling HLB Van Daal | HR-Services is eind 2015 gestart met het conversietraject en ruim een jaar later waren alle klanten over op Loket.nl. De organisatie heeft daarmee een gigantische efficiencyslag gemaakt.

Horlings Nexia

“Blijf klanten intensief informeren over de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de verlofmodule. Door alleen informatie over de mogelijkheden te verzenden, kun je er niet vanuit gaan dat de klant voldoende is geïnformeerd en daardoor de applicatie intensiever gaat gebruiken.”

Westerveld en Vossers

Westerveld en Vossers heeft zo’n twee jaar geleden de overstap gemaakt naar Loket.nl. “De voornaamste reden was dat we een webbased oplossing zochten. We wilden echt meer online. Dat was de insteek. Loket.nl bood precies waar wij naar op zoek waren.”

Amace Financial Support

Naast de werking van de applicatie, is Diana ook heel tevreden over de bereikbaarheid van de medewerkers van Loket.nl. “Soms moet je snel verder kunnen als je ergens tegenaan loopt. Als ik dan contact opneem met de helpdesk, word ik snel en vriendelijk verder geholpen.”

New Vision Groep

De verlofmodule wordt door klanten van New Vision veel gebruikt. “Werkgevers zien de verlofmodule echt als meerwaarde. Een werknemer kan zelf op ieder moment verlof aanvragen en dit hoeft alleen nog geaccepteerd of afgewezen te worden door de werkgever. Dat scheelt veel tijd.”

HLB Den Hartog

HLB Den Hartog ondersteunt Sporthuis Pim Doesburg bij de verwerking van de salarissen. En hun dienstverlening gaat verder. “Door de groei van het bedrijf is het wel belangrijk dat Doesburg dergelijke processen gaat vastleggen, zodat ze kennis kunnen opdoen aan de hand van controlemomenten.”

Loket.nl de betrouwbare keuze van meer dan
250 accountantskantoren in Nederland en 100.000 werkgevers