visionplanner logo
Visionplanner
Dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma
Visionplanner is een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Inmiddels is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. Allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.
Wat biedt deze koppeling
  • Direct inzoomen op je cijfers
  • Risicogericht samenstellen
  • Samenwerken in de cloud
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Het begon met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Qua aantal medewerkers is Visionplanner in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 40 medewerkers. Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van de software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs, financiële professionals of controllers.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor publiceert elk kwartaal een gratis update van de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB.

APG

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.

Analys.io

Analys.io signaleert advieskansen met slimme geautomatiseerde analyses die leiden tot meer en betere advieskansen. De monitoring wordt afgestemd op individuele kansen.