Visionplanner
Visionplanner

Dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma

Visionplanner is een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Inmiddels is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. Allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.

Wat biedt deze koppeling?

  • Direct inzoomen op je cijfers
  • Risicogericht samenstellen
  • Samenwerken in de cloud

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Het begon met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Qua aantal medewerkers is Visionplanner in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 40 medewerkers. Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van de software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs, financiële professionals of controllers.

Prijzen van deze software

Je kunt kiezen voor verschillende abonnementsvormen. Bekijk de prijzen via http://www.visionplanner.com/prijzen

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde abonnementsvormen worden door Visionplanner in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, bouw & installatie & infrastructuur, retail, financiele & dienstverlening, horeca, vervoer & post & opslag, ict & media & communicatie, onroerend goed, groothandel, industrie, zakelijke dienstverlening

Bekijk ook eens

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.