Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Flexkids: een totaalpakket en alle portalen aan elkaar gekoppeld

Flexkids biedt een totaalpakket, het ondersteunt het hele proces, van inschrijven, plaatsing, maken van contracten, registratie van kinderen en activiteiten, facturatie, managen en roosteren van personeel tot de communicatie met ouders via email, ouderportaal of de App. Alle portalen zijn aan elkaar gekoppeld. Een wijziging is te zien in alle portalen, zodat jij of een ouder direct verder kan

Wat biedt de koppeling met Flexkids?

Met deze koppeling worden medewerkers automatisch vanuit Loket.nl in Flexkids geïmporteerd. Het gaat hierbij om persoonsgegevens zoals NAW-gegevens en gegevens betreffende de arbeidscontracten. Als een personeelslid al bekend is in Flexkids, dan worden alleen de ontbrekende gegevens aangevuld.

Type Koppeling

Restful API

Over Flexkids

Flexkids biedt meer dan software: onze software lijkt zo simpel, maar er komt meer bij kijken om het goed te laten werken. Daarom biedt Flexkids meer dan software. Nadat we de software hebben geïnstalleerd, zorgen we voor ondersteuning. Met 29 mensen werken we iedere dag aan de software waar je goed mee kan werken. We stoppen niet voordat het werkt. Wat verbeterd kan worden zetten we in gang. We bieden support, consultancy en een uitgebreid documentatieportaal.

Prijzen van deze software

De prijzen van Flexkids zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Flexkids

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure