Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Skednet: Snel en eenvoudig personeel inplannen

Eenvoudig roosteren, plannen, uren, verlof registratie en communiceren. Skednet is sinds 2004 toonaangevend in de wereld van de roosterprogramma’s en urenregistratie. Onze oprichting vond niet toevallig plaats in een stad die uitblinkt in technische innovatie: Groningen. De aanleiding? Een McDonald’s-franchisenemer die merkte dat dingen anders moesten. Bij de McDonald’s-vestiging in kwestie kon het plannen en roosteren beter. Sterker: het moest beter. Geen geautomatiseerde roostervoorstellen, maar slimme roostersjablonen. Waar de roostermaker in een handomdraai zijn eigen touch aan geeft, en zo in no-time het weekrooster klaar heeft. Het plannen van medewerkers lijkt een eenvoudige bezigheid, maar de praktijk wijst anders uit. Een wisselend aanbod van klanten gedurende uw openingstijden. Rekening houden met de beschikbaarheid van personeel, loonkosten en het roosteren is een tijdrovende puzzel. Skednet biedt dé oplossing voor deze puzzel.

Met Skednet:

  • Sneller, efficiënter en eenvoudig roosteren van personeel
  • Optioneel: automatische selectie van de meest ervaren en beschikbare medewerker met het gunstigste uurloon
  • Structureel grip op loonkosten per medewerker en per afdeling
  • Unieke gebruikersinterface! Alle gegevens in één overzicht
  • Alle informatie en communicatie met medewerkers is online aanwezig, 24/7!

Dankzij de technologische ontwikkeling kan Skednet inmiddels nog meer dan destijds. Maar het doel waarmee we in 2004 begonnen, bleef onveranderd: we willen jou de ruimte geven om je bezig te houden met waar het écht om gaat. Je laten doen waar jij het verschil mee kunt maken.

Inmiddels worden er maandelijks meer dan 6000 medewerkers ingepland en ingeroosterd via Skednet. Bij horecabedrijven, in de detailhandel, zorg, retail en logistiek, maar ook in het onderwijs. Organisaties met 5 medewerkers, maar ook met meer dan 2000 medewerkers profiteren van Skednet.

Klik hier voor de klantervaring van Amrath Hotels met Skednet.

Wat biedt de koppeling met Skednet?

Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Skednet realiseren. Evenals het automatisch importeren van diverse gegevens (onder andere gewerkte uren, TVT opbouw) van Skednet naar Loket.nl realiseren.

Voordelen voor de ondernemer op een rij:

  • Een loket voor alles: roosteren, uren en je hoeft je medewerkers niet handmatig in te voeren
  • Ruim 15 jaar ervaring

Flexibel & Dynamisch: daadwerkelijk met en voor onze gebruikers ontwikkelen en blijven verbeteren. Heb je een goed idee of verbetervoorstel? Wij nemen dit mee en zorgen ervoor dat dit in afzienbare tijd in Skednet komt!

Type Koppeling

RESTful API

Over Skednet

Skednet is sinds 2004 toonaangevend in de wereld van de urenregistratie en roosterprogramma’s. De oprichting vond niet toevallig plaats in een stad die uitblinkt in technische innovatie: Groningen. De aanleiding? Een McDonald’s-franchisenemer die merkte dat dingen anders moesten.

Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de applicatie met deze koppeling wordt per maand € 3,75 per actieve medewerker in rekening gebracht. Skednet kan een maand zonder verplichtingen geprobeerd worden. Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Skednet in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Skednet

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure