Verhoog de efficiëntie voor jouw klanten

Syntegro biedt een complete oplossing afgestemd op de vertrouwde HR-processen in je organisatie:

  • Tijdregistratie: Flexibel werken, ploegendiensten, thuiswerken, ziekte en verlof? Hoe complex je CAO(’s) of bedrijfsreglement ook is, wij gaan het volledig voor je automatiseren.
  • Employee Selfservice: Verlof, overuren of declaraties aanvragen.
  • Personeelsplanning: Altijd genoeg mensen op de vloer, met de juiste competenties en volgens hun beschikbaarheid:
  • Projectregistratie: Je resources altijd op de juiste kostenplaats geboekt: zo behoud je eenvoudigweg een overzicht van de tijdsbesteding per project of klant.
  • Toegangsmanagement: Wie mag binnen en wie blijft buiten? Met de oplossing van Syntegro heb je zowel hard- als software voor de toegangscontrole van je organisatie.

Wat biedt de koppeling met Syntegro?

Met Syntegro kies je voor een Workforce Management systeem, helemaal op maat van je organisatie. Met de zeer flexibele en configureerbare software kan voldaan worden aan veel specifieke wensen.

Type koppeling

RESTful API

Over Syntegro

Syntegro is een software bedrijf, gespecialiseerd in Workforce Management voor middelgrote en grote ondernemingen. Sinds 2007 ontwikkelt het bedrijf slimme, web gebaseerde HR-oplossingen op de markt, en assisteert het van A tot Z bij de implementatie en support. Syntegro levert aan meer dan 2.000 tevreden klanten een systeem, dat op efficiënte en betaalbare wijze een oplossing biedt voor onder andere tijdregistratie, personeelsplanning en projectregistratie.

Prijzen

De prijzen voor het gebruik van Syntegro zijn afhankelijk van de complexiteit en het aantal modules dat je wenst te gebruiken. Syntegro biedt aparte modules voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Projectregistratie.  

Voor het gebruik van de koppeling betaal je standaard €27,50,- per maand en nog variabele kosten van €0,10 per medewerker per maand.

Activeren van deze koppeling

Klik op de button hieronder voor meer informatie over het activeren van de koppeling.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Syntegro

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure