Directe, continue controle op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie

Vanuit de klantbehoeften heeft VCSW mogen constateren dat er nergens in Nederland een volledige oplossing bestaat voor een directe en constante controle op de sociale afdrachten binnen de salarisadministratie.

Wat biedt de koppeling met VCSW?

De oplossing is: VCSW Digitaal. Een koppeling met het Loket.nl geeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren. VCSW Digitaal zorgt hiermee voor een uitzonderlijk gebruikersgemak. De in het salarispakket opgenomen medewerkers worden geanalyseerd om de financiële voordelen die de sociale wetgeving biedt te benutten.  

Type Koppeling

RESTful API

Over de organisatie

VCSW is een specialist m.b.t. loonheffingen en een erkend adviesbureau. De doorgaans lastige materie binnen de sociale wet- en regelgeving zetten zij om naar een winstgevende dienstverlening. De combinatie van een geautomatiseerd platform en de kennis van hun specialisten zorgen ervoor dat iedere besparingsmogelijkheid benut wordt. Daarnaast bewaken zij de verschillende termijnen waarin besparingen moeten worden aangevraagd. Dit doen ze met behulp van eigen ontwikkelde software. Een koppeling met het salarispakket, digitaal ondertekenen van een machtiging, informatieve blogs en een handig dashboard voor jou als relatie.

Prijzen van deze software

De kosten met betrekking tot het gebruik van VCSW zijn vanaf €1,- per medewerker per maand.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Deze koppeling kan voor de werkgever geactiveerd worden door contact op te nemen met VCSW.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over VCSW