Visma eAccounting

Het kantoor transformeren naar een high-level-servicekantoor met Visma eAccounting

Visma eAccounting is boekhouden voor ondernemers, online boekhouden en factureren voor € 16,- per maand. Overal toegang tot je cijfers, geïntegreerd met je bank en tevens beschikbaar via een handige App voor onderweg. Daarnaast werk je eenvoudig samen met de accountant.

Met Visma eAccounting Accountancy biedt de account cliënten eenvoudig verschillende softwarediensten aan. Zo transformeren zij het kantoor eenvoudig naar een high-level-servicekantoor.

Al meer dan 125.000 bedrijven in Europa genieten iedere dag van Visma eAccounting.

Wat biedt de koppeling met Visma eAccounting?

Liever geen handmatige handelingen meer? Dan is deze koppeling een uitkomst! De koppeling tussen Loket.nl en Visma eAccounting zorgt ervoor dat loonjournaalposten automatisch worden ingelezen.

Type Koppeling

OAuth koppeling

Over Visma Software

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 10.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1.199 miljoen euro in 2018 is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, spend management en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day, Pinkweb en PlusPort onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ’s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Prijzen van deze software

De koppeling is gratis. De nieuwste journaliseringsmodule van Loket.nl is een vereiste.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Visma eAccounting