Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Zekerheyd snapt dat je niet alle kennis, kunde en tijd in huis hebt om alle veranderende wetten en regels (met terugwerkende kracht) toe te passen op je nieuwe en huidige medewerkers. Om niet de gehele administratie door te hoeven spitten en te controleren op vele variabelen, heeft Zekerheyd een applicatie die snel als volledig onbenutte kansen opspoort.  De applicatie is volledig geoptimaliseerd en gebouwd met inachtneming van de specialistische kennis rondom de betreffende wet- en regelgeving, waardoor je geen loonkostenvoordeel of no-risk polis onbenut laat.

Met de applicatie is het mogelijk om veilig en geheel geautomatiseerd loonkostenvoordelen en no-risk polissen te claimen voor medewerkers welke in dienst treden bij een werkgever. Dit is inclusief digitale ondertekening door de medewerker en het geautomatiseerd verzenden van doelgroepverklaringen naar het UWV met track & trace.

Wat biedt de koppeling met Zekerheyd?

Dat geen enkele werkgever nog een loonkostenvoordeel onbenut laat. Daarnaast controleert Zekerheyd bij werkgevers jaarlijks of de no-risk polissen goed toegepast zijn op het verzuim van medewerkers en worden de werkhervattingskas premies geanalyseerd. 

Type koppeling

RESTful API

Over Zekerheyd

Samen met een team van experts en medewerkers zijn ze bij Zekerheyd in staat om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je alle mogelijke loonkostenvoordelen benut. Door een mix van professionals kunnen ze je helpen bij diverse vraagstukken en wordt er meer winst gerealiseerd voor je organisatie. Gezien de vertrouwelijkheid van data hanteren ze strikte regels en processen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Kwaliteit staat voorop.

Prijzen

Naar het verleden toe hanteert Zekerheyd een tarief op basis van ‘no cure no pay’. Naar de toekomst toe hanteren we een abonnement met achteraf ‘no cure no pay’. Er worden geen extra kosten voor deze koppeling in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Klik op de button hieronder voor meer informatie over het activeren van de koppeling.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Zekerheyd

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure