Je complete personeelssysteem. In één overzichtelijke applicatie.​

Besteed tijd aan je medewerkers. Niet aan processen.​

Personeelssysteem - salarisadministratie

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Nog nooit werkte een
personeelssysteem zo eenvoudig.

Ontdek een wereld vol mogelijkheden. Met een personeelssysteem heb je altijd en overal inzicht in je medewerkers. Geen gedoe meer met Excel overzichten, papieren personeelsdossiers en allerlei ordners. Met Loket.nl heb je één online applicatie die altijd en overal toegankelijk is. Loket.nl geeft je inzicht in salaris-, verlof- en verzuimgegevens, maar herinnert je ook aan alle belangrijke momenten met behulp van automatische signalen en taken.

Doordat Loket.nl een volledig online personeelssysteem is, kun je eenvoudig je medewerkers toegang geven tot hun eigen personeelsdossier. Ook heb je de mogelijkheid om medewerkers documenten digitaal te laten ondertekenen, verlof te laten aanvragen en digitaal declaraties te laten indienen. Dit bespaart veel tijd aan onnodig overnemen van gegevens voor de personeels- of salarisadministratie.

Voordelen online personeelssysteem

Tijd voor je medewerkers.

Aangezien alle belangrijke gegevens van je medewerkers vastliggen in het online personeelssysteem Loket.nl, word je automatisch herinnerd aan alle belangrijke momenten. Er gaat geen verjaardag, jubilea of aflopend contract aan je voorbij.

Personeelssysteem - Signalen
Personeelssysteem - HR Salaris

Ervaar het gemak.

Wil jij als ondernemer minder tijd kwijt zijn aan het regelen van alle administratieve processen rondom je personeel? Dan is het personeelssysteem van Loket.nl iets voor jou. In Loket.nl ben jij de regisseur van de HR- en salarisadministratie. Maak medewerkers zelf verantwoordelijk voor het indienen van verlof en declaraties. En bepaal wat de rol wordt van je accountant. Ervaar het gemak van een modern personeelssysteem.

Slimmer verlof managen.

Met de verlofapp van Loket.nl laat je medewerkers zelf hun verlof aanvragen. Met de verlofkalender heb jij in één overzicht alle aanvragen en het goedgekeurde verlof bij elkaar staan. Zo kun jij snel zien of er nog voldoende bezetting is en of je een aanvraag kunt accepteren.

Personeelssysteem - verlofaanvragen
Personeelssysteem - HR Dashboard

Meer inzicht.

In het personeelssysteem heb jij de beschikking over uitgebreide rapportages en dashboards (geïntegreerd in Loket.nl). Dit geeft je inzicht in de performance van je medewerkers. De complete analyse heb je in één klik bij de hand. Meer inzicht. Meer stuurinformatie.

100+ integraties om nog efficiënter te werken.

Laat gewerkte uren automatisch inlezen in het personeelssysteem en lees loonjournaalposten direct in je boekhouding in. Ongekend efficiënt. Altijd up-to-date.

Linda
Mijnrooster
Edubookers
Exact
onelinq
visionplanner
shiftbase
skednet
rrwfm
twinfield
timechimp
progress-4-logistics
duinker
dyflexis
hroffice
talent manager

Veelgestelde vragen over personeelssysteem

In een personeelssysteem kun je op een overzichtelijke manier alle belangrijke salaris-, verlof- en verzuimgegevens van je personeel bewaren. Zonder dat je gebruik hoeft te maken van losse bestanden, briefjes en ordners verzamel je alle informatie bij elkaar. Belangrijke documenten sla je in een personeelssysteem veilig op.

Een personeelssysteem helpt je informatie te ordenen en op één plek samen te brengen. In een personeelssysteem staan belangrijke documenten veilig opgeslagen en kun je makkelijk zoeken.

In Loket.nl heeft de medewerker ook toegang tot het personeelssysteem, namelijk met een eigen account via het Werknemerloket. Hierin kan hij of zij belangrijke documenten terugvinden, salaris raadplegen, de jaaropgave vinden, het verlofsaldo bekijken en verlofaanvragen en declaraties meteen inschieten.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure