Met online salarisadministratie / loonadministratie van Loket.nl werk je sneller en efficiënter

Besteed tijd aan je medewerkers. Niet aan processen.​

Personeelssysteem - salarisadministratie

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Van traditionele salarisadministratie naar vooruitstrevende online salarisadministratie

Met de online salarisadministratie software van Loket.nl beheer eenvoudig je alle zaken op het gebied van salaris en HRM. Van loonadministratie tot verlofregistratie naar de document management oplossing met Qwoater.

Als werkgever kies je zelf van welke onderdelen van de salarisadministratie je gebruik wilt maken. Ook de manier van samenwerken met accountant en werknemers bepaal je zelf. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Met Loket.nl kan je loonadministratie zelf doen en zorg je ervoor dat jouw online loonadministratie sneller en efficiënter gaat.

Overstappen naar online salarisadministratie van Loket.nl wordt makkelijk gemaakt

Het overstappen naar Loket.nl lijkt een enorme kluif. Echter hebben wij bij Loket.nl een eenvoudig stappenplan gemaakt waarin wij je helpen om je gehele salarisadministratie over te zetten. In vijf stappen nemen wij je mee van doelstelling & planning naar het live gaan van je gehele online loonadministratie.

Belangrijke gedragingen in onze samenwerking zijn dan ook: samen ontwerpen, samen acties ondernemen, samen leren en steeds beter worden in het behalen van de gewenste resultaten. De online salarisadministratie van Loket.nl kan jou hiermee helpen.

De voordelen van online loonadministratie met Loket.nl

Snelheid

Wij hebben op de juiste momenten geïnvesteerd in de infrastructuur van Loket.nl De wijze waarop Loket.nl gebouwd is, zorgt ervoor dat het verwerken van jouw loonadministratie hooguit een paar seconden duurt. Sneller dan welke salarissoftware dan ook!

HRM modules

Behalve een vooruitstrevende loonadministratie, biedt Loket.nl de meest gebruikte HRM tools voor werkgevers. Deze zitten allemaal standaard in de salarisadministratie software verwerkt. Denk aan ziekteverzuim tot documentmanagement. Alles in één overzichtelijke online applicatie.

Eenvoudig te koppelen

Er zijn inmiddels ruim 75 Loket.nl koppelingen. Hierdoor verbind je eenvoudig andere online softwarepakketten aan jouw online salarisadministratie. Denk aan boekhoudpakketten, rapportagetools en tijdsregistratiesystemen. Alle data die relevant is wordt eenvoudig uitgewisseld tussen de applicatie en jouw loonadministratie. Systemen zijn hierdoor altijd up-to-date en je hoeft niks dubbel in te voeren.

Optimaal samenwerken

Veilig inloggen op jouw loonadministratie en gegevens delen tussen werknemers, werkgevers en je accountant. Dit is waar Loket.nl voor gemaakt is. Jouw online administratie is altijd en overal toegankelijk. Anticipeer op nieuwe ontwikkelingen door stuurinformatie op gebied van verzuim, verlof, salarisontwikkeling en werknemerskosten.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure