Maak je werk eenvoudiger met het salarispakket van Loket.nl.

Ongekend snel, efficiënt en eenvoudig.

Salarispakket - Loket.nl

Vertrouwd door 350+ accountantskantoren en 120.000 werkgevers in Nederland

Klantervaring Van Oers met Loket.nl
Klantervaring Jumbo met Loket.nl
Klantervaring SMB Willems met Loket.nl
Klantervaring BDO met Loket.nl
Klantervaring Alfa met Loket.nl

Haal alles uit het salarispakket.

Medewerkers tijdig en correct betalen is een must voor ondernemers. En waarom zou je daar veel omkijken naar moeten hebben? Met het salarispakket van Loket.nl regel je de salarisadministratie in een handomdraai. En niet alleen de salarisadministratie, het salarispakket heeft nog veel meer te bieden.

Voordelen van een salarispakket

Een foutloze loonstrook.


De performance van het salarispakket is hoog en om foutloze loonstroken te realiseren, laat Loket.nl op elke salarisverwerking ruim 250 controles los. Daarnaast zijn er meer dan 1.500 controles op de vastlegging van gegevens en de inrichting. Zo is jouw salarisadministratie een stuk minder foutgevoelig én gemakkelijker. Staan de loonstroken klaar voor medewerkers? Dan kunnen zij deze zelf online raadplegen in het Werknemerloket. Papieren loonstroken of versturen via e-mail is verleden tijd.

Salarispakket - foutloze loonstrook
Salarispakket - samenwerken

Werk samen in het salarispakket.


Een optimale samenwerking tussen werkgever, medewerker en accountant? Werkgevers bepalen zelf hoeveel administratieve zaken ze willen uitvoeren of uitbesteden aan het accountantskantoor. En medewerkers kunnen eenvoudig verantwoordelijk gemaakt worden voor het indienen van verlof, zakelijke onkosten en overuren. Leidinggevenden hoeven het dan alleen nog te accorderen in het salarispakket en zakelijke onkosten en overuren worden vervolgens direct meegenomen in de salarisadministratie. Maak jezelf vrij van onnodige administratieve lasten.

Veel meer dan alleen een salarispakket.


Natuurlijk komt er bij het in dienst hebben van medewerkers veel meer kijken dan alleen een goede salarisstrook. Van het aanleggen en onderhouden van personeelsdossiers tot een complete verlofadministratie. Ook daar is aan gedacht in het salarispakket van Loket.nl. En wil je bijvoorbeeld weten wat een nieuwe medewerker moet verdienen of dat huidige medewerkers wel marktcomform betaald krijgen? Dan open je snel en makkelijk de Salarischecker in het pakket. Tal van mogelijkheden. Jij kiest waar je gebruik van wil maken.

Salarispakket - HR mogelijkheden
Linda
Mijnrooster
Edubookers
Exact
onelinq
visionplanner
shiftbase
skednet
rrwfm
twinfield
timechimp
progress-4-logistics
duinker
dyflexis
hroffice
talent manager

Koppel het salarispakket aan pakketten waar je graag mee werkt.

Laat de gewerkte uren van medewerkers automatisch inlezen in het salarispakket en lees loonjournaalposten meteen de boekhouding in. Meer dan 100 integraties met het salarispakket zorgen ervoor dat jij nog efficiënter kan werken. Een minimale foutkans en altijd up-to-date.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure