Bied medewerkers een collectieve zorgverzekering

Vitale medewerkers verlonen in Loket.nl

Breid eenvoudig je arbeidsvoorwaarden uit

Een zo gezond mogelijk leven leiden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt natuurlijk in eerste instantie bij de medewerker zelf. Maar ook een werkgever kan hierbij een rol vervullen, door personeel te ondersteunen bij het maken van keuzes die de gezondheid positief beïnvloeden. Met het aanbieden van verschillende zorgverzekeringen, stelt een werkgever de medewerker in staat een keuze te maken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie. Ook kan een zorgverzekering op maat helpen bij het slim inzetten van wachtlijstbemiddeling.

 

Collectiviteitskorting op zorgverzekering
HR & Salarisadministratie - MKB ondernemers

Keuze uit zeven zorgaanbieders

Via het Werknemerloket kun je een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen vinden. Medewerkers kunnen hier voorwaarden vergelijken en een keuze maken. Al deze verzekeraars (VGZ, CZ, OHRA, ASR, Menzis, ONVZ en NN) bieden collectiviteitsvoordeel (op bijvoorbeeld aanvullende- en tandartsverzekeringen) waardoor werkgevers de secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens kosteloos uitbreiden. Komen medewerkers er toch niet helemaal uit? Dan kunnen ze terecht bij de specialisten van Alpina. Juridisch zijn er geen bezwaren, omdat medewerkers zelf vergelijken en advies kunnen inwinnen bij de zorgverzekeringsspecialisten van Alpina.

Collectiviteitskorting - zorgverzekering

Collectiviteitsvoordeel

Een aantal verzekeraars biedt voordeel op de aanvullende verzekeringen. Ook de gezinsleden van een medewerker kunnen gebruikmaken van dit collectiviteitsvoordeel. Dat kan een verschil maken in de portemonnees van de betrokkenen.

Ruime keuze

Ruime keuze

Al verzekerd bij een van bovenstaande aanbieders en exact dezelfde zorgverzekering houden? Of een nieuwe zorgverzekering kiezen uit een ruim aanbod van zeven verzekeraars? Medewerkers profiteren in allebei de gevallen van aantrekkelijk voordeel.

24-7

Telefonisch advies

De advieslijn van Alpina is bereikbaar tijdens kantoor- en avonduren én in de weekenden. De medewerkers op de advieslijn zijn allen gediplomeerd adviseur. Het telefoonnummer is 088 – 000 83 80.

Maatwerk

Vergelijkingsmodule

Werkgevers met meer dan vijftig medewerkers in dienst kunnen een op maat gemaakte vergelijkingsmodule krijgen. Daarin staan eventuele bestaande afspraken met zorgverzekeraar(s) al verwerkt. Voor de medewerker is alleen de vergelijking tussen pakketten van deze zorgverzekeraar(s) zichtbaar.

Behoefte aan nog meer informatie over zorgverzekeringen in Loket.nl?

Vul onderstaand formulier in