Vitale werknemers verlonen in Loket.nl

Werkgevers kunnen eenvoudig
hun arbeidsvoorwaarden uitbreiden

Een zo gezond mogelijk leven leiden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt natuurlijk in eerste instantie bij de werknemer zelf. Maar ook een werkgever kan hierbij een rol vervullen, door personeel te ondersteunen bij het maken van keuzes die de gezondheid positief beïnvloeden. Met het aanbieden van verschillende zorgverzekeringen, stelt de werkgever de werknemer in staat een keuze te maken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie. Ook kan een zorgverzekering op maat helpen bij het slim inzetten van wachtlijstbemiddeling, waardoor een werknemer na een operatie weer snel terug op de werkvloer verschijnt.

In het Werknemerloket staat een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen. Werknemers kunnen hier voorwaarden vergelijken en een keuze maken uit de pakketten van tien verzekeraars. Al deze verzekeraars geven een flinke collectiviteitskorting waardoor werkgevers de secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens kosteloos uitbreiden. En komen de werknemers er toch niet helemaal uit? In de vergelijkingsmodule staat een telefoonnummer waar ze 24/7 advies kunnen krijgen van onafhankelijke adviseurs. Juridisch zijn er geen bezwaren omdat de werknemers zelf vergelijken en 24/7 advies kunnen inwinnen bij de zorgverzekeringsspecialisten van Heilbron.

De zorgverzekeraars

Pro Life
CZ
Zilveren Kruis Achmea
VGZ
ONVZ
OHRA
Menzis
De Amersfoortse
Avero Achmea

Start vandaag nog

Werknemers blij maken met een flinke korting bij 10 verzekeraars? Is de zorgvergelijker al geactiveerd in het Werknemerloket? Wacht niet langer en laat werknemers profiteren van onderstaande voordelen.

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand informatieformulier in.

Collectiviteitskorting

Collectiviteitskorting

Ook de gezinsleden van een werknemer krijgen een flinke korting op de premie van de zorgverzekering. Dat kan een groot verschil maken in de portemonnees van de betrokkenen.

"/

Ruime keuze

Al verzekerd bij een van bovenstaande aanbieders en exact dezelfde zorgverzekering houden? Of een nieuwe zorgverzekering kiezen uit een ruim aanbod van 9 verzekeraars? Werknemers profiteren in allebei de gevallen van een aantrekkelijke korting.

"/

Onderscheiden

Met de collectiviteitskorting biedt een werkgever aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan werknemers. Ook de kleine ondernemer beschikt over deze mogelijkheid.

BESTE ZORG

Met de zorgvergelijkingsmodule in Loket.nl bieden werkgevers hun werknemers ondersteuning op het moment dat zij dat nodig hebben. De wachtlijst waar een werknemer tegenaan kijkt voor het ondergaan van bijvoorbeeld een knieoperatie, kan dankzij afspraken die Loket.nl met Heilbron heeft gemaakt aanzienlijk worden verkort. Hierdoor neemt de kans op verzuim in een organisatie af.

24/7 TELEFONISCH ADVIES

Aangezien een heleboel werknemers overdag en doordeweeks werken, is de advieslijn van Heilbron ook na werktijd en in het weekend bereikbaar. Wel zo handig! De medewerkers op de advieslijn zijn allen gediplomeerd adviseur.

MAATWERK

Werkgevers met meer dan vijftig werknemers in dienst kunnen een op maat gemaakte vergelijkingsmodule krijgen. Daarin staan eventuele bestaande afspraken met zorgverzekeraar(s) al verwerkt. Voor de werknemer is alleen de vergelijking tussen pakketten van deze zorgverzekeraar(s) zichtbaar.

Meer informatie over zorgverzekeringen in Loket.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.