Bied medewerkers een collectiviteitskorting op hun zorgverzekering

Vitale medewerkers verlonen in Loket.nl

Breid eenvoudig je arbeidsvoorwaarden uit

Een zo gezond mogelijk leven leiden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt natuurlijk in eerste instantie bij de medewerker zelf. Maar ook een werkgever kan hierbij een rol vervullen, door personeel te ondersteunen bij het maken van keuzes die de gezondheid positief beïnvloeden. Met het aanbieden van verschillende zorgverzekeringen, stelt de werkgever de medewerker in staat een keuze te maken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie. Ook kan een zorgverzekering op maat helpen bij het slim inzetten van wachtlijstbemiddeling.

 

Collectiviteitskorting op zorgverzekering
HR & Salarisadministratie - MKB ondernemers

Keuze uit acht zorgaanbieders

Via het Werknemerloket kun je een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen vinden. Medewerkers kunnen hier voorwaarden vergelijken en een keuze maken. Al deze verzekeraars (VGZ, CZ, Ohra, ONVZ, De Amersfoortse, Pro Life, Zilveren Kruis en Menzis) geven een flinke collectiviteitskorting waardoor werkgevers de secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens kosteloos uitbreiden. Komen medewerkers er toch niet helemaal uit? In de vergelijkingsmodule staat een telefoonnummer waar ze 24/7 advies kunnen krijgen van onafhankelijke adviseurs. Juridisch zijn er geen bezwaren, omdat medewerkers zelf vergelijken en advies kunnen inwinnen bij de zorgverzekeringsspecialisten van Heilbron.

Collectiviteitskorting - zorgverzekering

Collectiviteitskorting

Ook de gezinsleden van een medewerker krijgen een flinke korting op de premie van de zorgverzekering. Dat kan een groot verschil maken in de portemonnees van de betrokkenen.

Ruime keuze

Ruime keuze

Al verzekerd bij een van bovenstaande aanbieders en exact dezelfde zorgverzekering houden? Of een nieuwe zorgverzekering kiezen uit een ruim aanbod van 8 verzekeraars? Medewerkers profiteren in allebei de gevallen van een aantrekkelijke korting.

24-7

24/7 telefonisch advies

Aangezien een heleboel medewerkers overdag en doordeweeks werken, is de advieslijn van Heilbron ook na werktijd en in het weekend bereikbaar. Wel zo handig! De medewerkers op de advieslijn zijn allen gediplomeerd adviseur. Het telefoonnummer is 088 – 000 83 80.

Maatwerk

Vergelijkingsmodule

Werkgevers met meer dan vijftig medewerkers in dienst kunnen een op maat gemaakte vergelijkingsmodule krijgen. Daarin staan eventuele bestaande afspraken met zorgverzekeraar(s) al verwerkt. Voor de medewerker is alleen de vergelijking tussen pakketten van deze zorgverzekeraar(s) zichtbaar.

Meer weten over zorgverzekeringen in Loket.nl?

Vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.