Vitale werknemers verlonen in Loket.nl

Bied werknemers de mogelijkheid een zorgverzekering af te sluiten
in het Werknemerloket

icoon

Laat een werknemer een zorgverzekering op maat kiezen

Een zo gezond mogelijk leven leiden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt natuurlijk in eerste instantie bij de werknemer zelf. Maar ook een werkgever kan hierbij een rol vervullen, door personeel te ondersteunen bij het maken van keuzes die de gezondheid positief beïnvloeden. Met het aanbieden van verschillende zorgverzekeringen, stelt de werkgever de werknemer in staat een keuze te maken die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie. Ook kan een zorgverzekering op maat helpen bij het slim inzetten van wachtlijstbemiddeling, waardoor een werknemer na een operatie weer snel terug op de werkvloer verschijnt.

In het Werknemerloket staat een vergelijkingsmodule voor zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen. Werknemers kunnen hier voorwaarden vergelijken en een keuze maken uit de pakketten van tien verzekeraars. Al deze verzekeraars geven een flinke collectiviteitskorting waardoor werkgevers de secundaire arbeidsvoorwaarden ook nog eens kosteloos uitbreiden. En komen de werknemers er toch niet helemaal uit? In de vergelijkingsmodule staat een telefoonnummer waar ze 24/7 advies kunnen krijgen van onafhankelijke adviseurs. Juridisch zijn er geen bezwaren omdat de werknemers zelf vergelijken en 24/7 advies kunnen inwinnen bij de zorgverzekeringsspecialisten van SUCSEZ B.V.

Wil jij werkgevers en hun werknemers ook blij maken met een flinke korting bij 10 verzekeraars? Vraag onze helpdesk het product zorgverzekeringen te activeren in de werknemersomgeving. Wil je weten hoe collega providers dit hebben aangepakt en wat hun ervaringen zijn? Neem dan contact op met David van Delft via 06-23 89 99 13.

Heb je de zorgvergelijker al geactiveerd in het Werknemerloket? Maak dan gebruik van de kant-en-klare teksten om de werkgever en de werknemer hierop te attenderen. Je kunt er tegelijkertijd voor kiezen om je klanten bij de loonstrook een begeleidende tekst mee te laten sturen.  Een voorbeeld daarvan vind je hier.

De zorgverzekeraars:

Collectiviteitskorting

Ook de gezinsleden van een werknemer krijgen een flinke korting op de premie van de zorgverzekering. Dat kan een groot verschil maken in de portemonnees van de betrokkenen.

Systemen koppelen

Vanuit het Werknemerloket worden gegevens die relevant zijn voor een vergelijking na toestemming van de werknemer ingevuld in de vergelijker.

Onderscheiden

Met de collectiviteitskorting biedt een werkgever aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan werknemers. Ook de kleine ondernemer beschikt over deze mogelijkheid.

Beste zorg
Beste zorg

Met de zorgvergelijkingsmodule in Loket.nl bieden werkgevers hun werknemers ondersteuning op het moment dat zij dat nodig hebben. De wachtlijst waar een werknemer tegenaan kijkt voor het ondergaan van bijvoorbeeld een knieoperatie, kan dankzij afspraken die Loket.nl met intermediair SUCSEZ heeft gemaakt aanzienlijk worden verkort. Hierdoor neemt de kans op verzuim in een organisatie af.

24/7 telefonisch advies
24/7 telefonisch advies

Veel werknemers voeren hun werkzaamheden doordeweeks overdag uit. Daarom is de advieslijn van SUCSEZ ook na werktijd en in het weekend bereikbaar. Wel zo handig voor werknemers! De medewerkers op de advieslijn zijn allen gediplomeerd adviseur.

maatwerk
maatwerk

Werkgevers met meer dan vijftig werknemers in dienst kunnen een op maat gemaakte vergelijkingsmodule krijgen. Daarin staan eventuele bestaande afspraken met zorgverzekeraar(s) al verwerkt. Voor de werknemer is alleen de vergelijking tussen pakketten van deze zorgverzekeraar(s) zichtbaar.

Meer informatie over zorgverzekeringen in Loket.nl