Vitale werknemers verlonen in Loket.nl

Bied werknemers de mogelijkheid een zorgverzekering af te sluiten
in het Werknemerloket

Een zorgverzekering op maat is een verzekering die aansluit op de behoeften van de werknemer

Een zo gezond mogelijk leven leiden. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt natuurlijk in eerste instantie bij de werknemer. Maar ook werkgevers kunnen hierbij een rol vervullen, door personeel te ondersteunen bij het maken van keuzes die de gezondheid positief beïnvloeden. Een voorbeeld daarvan is werknemers een zorgverzekering aanbieden die aansluit op hun persoonlijke behoeften. Zo houd je werknemers vitaal, wat een positieve invloed heeft op hun productiviteit en het verzuim in een organisatie vermindert.

Aanbod opnieuw uitgebreid
In het Werknemerloket kan de werknemer eenvoudig zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en zich kosteloos laten adviseren over het aanbod. Naast het Werknemerloket kan de werknemer de zorgvergelijkingsmodule ook rechtstreeks raadplegen.

De zorgverzekeraars:

Collectiviteitskorting

Ook de gezinsleden van een werknemer krijgen een flinke korting op de premie van de zorgverzekering. Dat kan een groot verschil maken in de portemonnees van de betrokkenen.

Systemen koppelen

Vanuit het Werknemerloket worden gegevens die relevant zijn voor een vergelijking na toestemming van de werknemer ingevuld in de vergelijker.

Onderscheiden

Met de collectiviteitskorting biedt een werkgever aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan werknemers. Ook de kleine ondernemer beschikt over deze mogelijkheid.

Beste zorg
Beste zorg

Met de zorgvergelijkingsmodule in Loket.nl bieden werkgevers hun werknemers ondersteuning op het moment dat zij dat nodig hebben. De wachtlijst waar een werknemer tegenaan kijkt voor het ondergaan van bijvoorbeeld een knieoperatie, kan dankzij afspraken die Loket.nl met intermediair SUCSEZ heeft gemaakt aanzienlijk worden verkort. Hierdoor neemt de kans op verzuim in een organisatie af.

24/7 telefonisch advies
24/7 telefonisch advies

Veel werknemers voeren hun werkzaamheden doordeweeks overdag uit. Daarom is de advieslijn van SUCSEZ ook na werktijd en in het weekend bereikbaar. Wel zo handig voor werknemers! De medewerkers op de advieslijn zijn allen gediplomeerd adviseur.

maatwerk
maatwerk

Werkgevers met meer dan vijftig werknemers in dienst kunnen een op maat gemaakte vergelijkingsmodule krijgen. Daarin staan eventuele bestaande afspraken met zorgverzekeraar(s) al verwerkt. Voor de werknemer is alleen de vergelijking tussen pakketten van deze zorgverzekeraar(s) zichtbaar.

Meer informatie over zorgverzekeringen in Loket.nl