L1NDA
Maak personeelsplanning leuk en kostenbesparend
L1NDA is dé online oplossing voor werkroosters en urenregistratie. Door plannen weer leuk te maken, zorgt L1NDA niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar creëert ook een betere sfeer binnen het team. Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt. Doordat L1NDA volledig online is, weet iedereen altijd waar ze aan toe zijn, kan het personeel meer zelf én is er meer controle.
Wat biedt deze koppeling?
Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar L1NDA en het automatisch importeren van variabale gegevens van L1NDA naar Loket.nl realiseren.

 

De voordelen van L1NDA op een rij:

  • Simpel: Door ons super helder en overzichtelijk ontwerp kan iedereen met L1NDA overweg.
  • Efficiënt: Bespaar tijd rondom het maken van het rooster en tot 5% op de loonkosten.
  • Persoonlijk: creëer een meer betrokken team dat rekening met elkaar kan houden.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Het idee voor L1NDA is in 2008 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning. L1NDA blinkt uit in de service en het persoonlijk contact met onze klanten.
Prijzen van deze software

Per filiaal kost het gebruik van de koppeling €10,- per maand. Voor het gebruik van de applicatie wordt per maand €3,50 per ingeroosterde medewerker in rekening gebracht. Er worden geen installatiekosten gehanteerd en L1NDA is maandelijks opzegbaar.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door L1NDA in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: retail, horeca

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.