l1nda logo
Maak personeelsplanning leuk en kostenbesparend
L1NDA is dé online oplossing voor werkroosters en urenregistratie. Door plannen weer leuk te maken, zorgt L1NDA niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar creëert ook een betere sfeer binnen het team. Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt. Doordat L1NDA volledig online is, weet iedereen altijd waar ze aan toe zijn, kan het personeel meer zelf én is er meer controle.
Wat biedt deze koppeling
Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar L1NDA en het automatisch importeren van variabale gegevens van L1NDA naar Loket.nl realiseren.

 

De voordelen van L1NDA op een rij:

  • Simpel: Door ons super helder en overzichtelijk ontwerp kan iedereen met L1NDA overweg.
  • Efficiënt: Bespaar tijd rondom het maken van het rooster en tot 5% op de loonkosten.
  • Persoonlijk: creëer een meer betrokken team dat rekening met elkaar kan houden.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Het idee voor L1NDA is in 2008 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning. L1NDA blinkt uit in de service en het persoonlijk contact met onze klanten.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
MKB Banenmonitor

De Van Spaendonck MKB Banenmonitor publiceert elk kwartaal een gratis update van de ontwikkeling van de werkgelegenheid in het Nederlandse MKB.

APG

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.

East4

East4 heeft TeamUren-plan® ontwikkeld voor efficiënte personeelsplanning en tijdregistratie. Het doel van deze softwareoplossing is om een besparing op uw loonkosten te realiseren en om tijdwinst te behalen.