L1NDA-Logo1

Type koppeling:
webservice

Wat biedt deze koppeling:

  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit loket.nl naar L1NDA
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit L1NDA naar Loket.nl

Maak personeelsplanning weer leuk en kostenbesparend!

L1NDA is dé online oplossing voor werkroosters en urenregistratie. Door plannen weer leuk te maken zorgt L1NDA niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar ze creëert een betere sfeer binnen het team. Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt. Doordat L1NDA volledig online is weet iedereen altijd waar ze aan toe zijn, kan het personeel meer zelf én is er meer controle. Probeer L1NDA 1 maand gratis en vrijblijvend.

De voordelen van L1NDA op een rij:

  • Simpel: Door ons super helder en overzichtelijk ontwerp kan iedereen met L1NDA overweg
  • Efficiënt: Bespaar tijd rondom het maken van het rooster en tot 5% op de loonkosten
  • Persoonlijk: creëer een meer betrokken team dat rekening met elkaar kan houden

Over de organisatie

Het idee voor L1NDA is in 2008 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning. We blinken uit in onze service en het persoonlijk contact met onze klanten.

Je personeel maakt het verschil

Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt.