L1NDA
Maak personeelsplanning leuk en kostenbesparend
L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het werven, plannen, aansturen en uitbetalen van teams, voor desktop en mobiel. L1NDA bespaart 75 procent tijd en 4 procent loonkosten.Het L1NDA werkplatform is gebouwd met het oog op de volgende generatie werknemers: de Millennials en Generatie Z. Deze nieuwe generaties hebben andere opvattingen over hoe zij willen werken. Zij vragen om flexibiliteit en een dynamische planning en stellen andere sociale en technische eisen dan voorgaande generaties.

 

L1NDA gelooft dat tevreden medewerkers essentieel zijn voor het lange termijn bedrijfssucces. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. Dit wordt gestimuleerd door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Wat biedt deze koppeling?
Door deze koppeling kun je automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar L1NDA en het automatisch importeren van variabale gegevens van L1NDA naar Loket.nl realiseren.

 

Voordelen voor de ondernemer op een rij:

 

 • Alles in 1
  De personeelsplanning werving, verloning en communicatie in één overzicht. Of je nu op desktop of mobiel kijkt.
 • Jarenlange kennis
  We zijn al meer dan 10 jaar een begrip in de horeca en delen onze jarenlange ervaring graag met jou in onze Academy.
 • Toekomstgericht
  De nieuwe generatie zal de manier waarop we werken onherroepelijk veranderen. Ons team en product is hier het antwoord op.

 

Voordelen voor de accountants- of administratiekantoor :

 

 • L1NDA versterkt de dienstverlening
  We hebben al veel klanten die gebruik maken van de koppeling met loket en bij hen is gebleken dat de koppeling zorgt voor een hogere retentie voor loonadministrateurs.
 • Uren bijhouden en versturen kost minder tijd
  Dat zorgt ervoor dat ondernemers de uren sneller en met minder fouten naar Loket door schieten.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
Het idee voor L1NDA is in 2008 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA  uitgegroeid tot marktleider in de horeca op gebied van online personeelsplanning en. En dat terwijl 40 procent van de klanten buiten de horeca zit. L1NDA kan elke branche aan.
Prijzen van deze software

Per filiaal kost het gebruik van de koppeling €10,- per maand. Voor het gebruik van de applicatie wordt per maand €4,- per ingeroosterde medewerker in rekening gebracht. L1NDA kan twee weken gratis getest worden. Er worden geen start-, installatie- of minimale kosten gehanteerd. L1NDA is maandelijks opzegbaar.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door L1NDA in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: retail, horeca

Bekijk ook eens
Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

Dyflexis

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie.