Al jarenlang biedt Loket.nl de meest betrouwbare en efficiënte oplossing voor salarisverwerking en HR in het mkb. In 2006 introduceerden wij de eerste ‘cloud native’ oplossing voor salarisverwerking in de Nederlandse markt en die innovatieve drang is een sterk onderdeel van onze organisatie. Wij zijn daarom continue op zoek naar het verder verbeteren en slimmer maken van onze oplossingen en het uitbreiden van ons portfolio met meer gerichte oplossingen voor het mkb op het gebied van HR.

Met de komst van Marc van Gaal als directeur in 2022, is er een versnelling gekomen in de ontwikkelingen van deze oplossingen en een sterke ambitie neergezet om samen met accountantskantoren het mkb nog beter en verdergaand te ondersteunen.

Wij zien het als onze missie om kennis en oplossingen die beschikbaar zijn voor grote bedrijven ook beschikbaar te maken voor het mkb. Daar hebben we de eerste stappen in gezet op het gebied van het vinden en binden van medewerkers en zullen de komende jaren steeds meer onderdelen van de medewerker reis gaan ondersteunen. Om dat in goede gezamenlijkheid met de accountantskantoren te kunnen doen, hebben we meer aandacht voor het commerciële proces nodig”, aldus Marc van Gaal.

Blij met versterking van ons managementteam

Daarom zijn we blij om te kunnen melden dat vanaf 14 augustus ons managementteam versterkt zal worden met Marcel van der Marck als Manager Sales en Partners. Marcel is sinds 1996 als consultant, manager en ondernemer werkzaam op het snijvlak van sales, marketing, innovatie en software/ICT. Marcel heeft gedurende zijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het gebied van customer experience (CX), advanced analytics, Artificial Intelligence en real-time marketing en de impact hiervan op de klantbeleving.

Marcel van der Marck

Marcel van der Marck

In zijn vorige functie was hij bij Underlined (onderdeel van de Broad Horizon Group) als Sales & Marketing Director verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, partner management en de go-to-market (GTM) strategie van hun SAAS platform. Daarvoor was hij onder meer Sales Director Benelux & Nordics bij Thunderhead en Managing Director bij Crystalloids.

Met zijn commerciële ervaring en aanpak die gericht is op samenwerken, zowel intern als met klanten, ben ik ervan overtuigd dat Marcel een positieve impact gaat hebbenop de invulling van onze ambitie”, geeft Marc van Gaal aan.