E-learning Basiscursus

cursus

Werk jij bij een accountants- of administratiekantoor dat Loket.nl gebruikt voor haar klanten? Heb je zelf geen of weinig gebruikerservaring met onze applicatie maar zijn er wel collega’s met Loket.nl ervaring aanwezig die je kunnen ondersteunen bij eventuele vragen? Volg dan de E-learning Basiscursus Loket.nl. In deze cursus leer je hoe de applicatie in elkaar zit en welke mogelijkheden deze biedt. Je krijgt in de week van deelname van maandagochtend t/m vrijdag toegang tot onze E-learningsomgeving  zodat je in je eigen tempo de gelegenheid hebt om de oefenstof door te nemen en de bijbehorende oefeningen te maken in een oefendatabase.

Inhoud

In de E-learning Basiscursus maak je uitgebreid kennis met Loket.nl. We leren jou hoe onze applicatie werkt door de volgende onderwerpen te behandelen:

  • Algemene werking (navigeren, meldingen, filters, overzichten)
  • Muteren van gegevens (werknemersgegevens, loonvariabelen, collectief)
  • Salarisverwerking (verlonen, outputverwerking, overzichten, ‘terugwerkendekracht’ mutaties)
Voor wie

Voor wie?

De Basiscursus Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs die zelf nog geen ervaring hebben met de online applicatie en die werkzaam zijn bij accountants- en administratiekantoren die werken met Loket.nl. LET OP: bij deze e-learning is geen ondersteuning van een docent aanwezig, volg deze e-learning dan ook alleen maar als er collega’s aanwezig zijn met Loket.nl ervaring zodat die je kunnen ondersteunen bij eventuele vragen

Certificering

Certificering

Na het afronden van de cursus ontvang je een bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 60 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

Kosten

De E-learning Basiscursus Loket.nl kost €175,- (excl. btw) per deelnemer. Je krijgt in de week van deelname van maandagochtend t/m vrijdag toegang tot onze e-learningsomgeving. Als je jezelf dus aanmeld voor een bepaalde datum, heb je die gehele werkweek toegang tot de E-learning. Annulering van deze E-learning door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande startdatum van de E-learning Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

Je doet de E-learning online vanaf jouw eigen computer. Je krijgt in de week van deelname van maandagochtend t/m vrijdag toegang tot onze E-learningsomgeving. Als je jezelf dus aanmeld voor een bepaalde datum, heb je die gehele werkweek toegang tot de E-learning.

De cursus wordt gegeven op de volgende data:

maandag 04 maart 2024

dinsdag 02 april 2024

maandag 22 april 2024

maandag 03 juni 2024

maandag 01 juli 2024

maandag 02 september 2024

maandag 30 september 2024

maandag 04 november 2024

maandag 02 december 2024

Meer workshops

Geen data bekend

webinar

Kennissessie Jaarovergang

Bekijk webinar

Meerdere data

cursus

E-learning Van Loket.nl Classic naar Loket.nl

Bekijk cursus

Geen data bekend

webinar

Kennissessie WKR

Bekijk webinar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure