Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

E-learning Van Loket.nl Classic naar Loket.nl

cursus

Switch je zelf of switchen je klanten nog wel eens terug naar Loket.nl Classic? Krijg je van je klanten wel eens vragen over Loket.nl en over nieuwe functionaliteiten in Loket.nl? Reden genoeg om de E-learning Van Loket.nl Classic naar Loket.nl te volgen. In deze E-learning nemen we je mee in de grootste verschillen tussen Loket.nl Classic en Loket.nl. En dat niet alleen: je maakt ook kennis met nieuwe functionaliteiten. Functionaliteiten die niet in Loket.nl Classic zitten.

Je krijgt in de week van deelname van maandag t/m vrijdag toegang tot onze E-learningsomgeving  zodat je in je eigen tempo de gelegenheid hebt om je optimaal voor te bereiden op de uitfasering van Loket.nl Classic.

Inhoud

We behandelen onder andere:

  • het navigeren door de applicatie;
  • het invoeren van een nieuwe medewerker;
  • preboarding;
  • de salarisverwerking;
  • hr-functionaliteiten.
Voor wie

Voor wie?

De E-learning Van Loket.nl Classic naar Loket.nl is bedoeld voor salarisadministrateurs en HRM-adviseurs die werkzaam zijn bij accountants- en administratiekantoren die nog veel werken in Loket.nl Classic. De E-learning geeft je extra inzicht in Loket.nl en kan je een stuk op weg helpen om de applicatie onder de knie te krijgen. Je kunt de E-learning in zo’n drie uur tijd afronden.

Certificering

Certificering

Na het afronden van de cursus ontvang je een bevestiging van deelname. Deze cursus is geaccrediteerd met 25 PE-punten door het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA).

Kosten

Kosten

De E-learning Basiscursus Loket.nl kost €50,- (excl. btw) per deelnemer. Je krijgt in de week van deelname van maandag t/m vrijdag toegang tot onze e-learningsomgeving. Als je jezelf dus aanmeld voor een bepaalde datum, heb je die gehele werkweek toegang tot de E-learning. Annulering van deze E-learning door de deelnemer kan kosteloos plaatsvinden tot 3 dagen voor de geplande startdatum van de E-learning Daarna zal 100% van de kosten in rekening worden gebracht.

Locatie en tijden

Je doet de E-learning online vanaf jouw eigen computer. Je krijgt in de week van deelname van maandagochtend t/m vrijdagmiddag toegang tot onze E-learningsomgeving. Als je jezelf dus aanmeld voor een bepaalde datum, heb je die gehele werkweek toegang tot de E-learning.

De cursus wordt gegeven op de volgende data:

maandag 04 december 2023

maandag 11 december 2023

maandag 18 december 2023

maandag 08 januari 2024

maandag 15 januari 2024

maandag 22 januari 2024

maandag 29 januari 2024

maandag 05 februari 2024

maandag 12 februari 2024

maandag 19 februari 2024

maandag 26 februari 2024

Meer workshops

Meerdere data

webinar

Kennissessie Jaarovergang

Bekijk webinar

Geen data bekend

cursus

E-learning Basiscursus

Bekijk cursus

04/12/2023

cursus

Online Basiscursus Werkgevers

Bekijk cursus

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Aanmelden voor de cursus/workshop

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure