Verrassend eenvoudig een verzuimverzekering afsluiten

Door de koppeling met Grip op Verzuim (Avéro Achmea) heb jij grip op je verzuim

Grip op Verzuim

Met Grip op Verzuim en Grip op Verzuim Totaal in Loket.nl kunnen werkgevers op eenvoudige wijze en tegen een scherp tarief een verzuimverzekering aanvragen. Grip op Verzuim biedt een verzuimverzekering exclusief Arbodienstverlening. Ga je voor Grip op Verzuim Totaal dan is Arbodienstverlening inclusief, wat veel administratief werk kan voorkomen. Alle gegevens voor het afsluiten van de verzuimverzekering zijn al in Loket.nl bekend. Hierdoor heeft de werkgever binnen een paar tellen een scherpe offerte in de applicatie. Na het afsluiten van de verzuimverzekering zijn de salaris- en personeelsmutaties volledig gekoppeld, ga je voor Grip op Verzuim Totaal dan zijn ook de ziek- en herstelmeldingen automatisch gekoppeld.

 

Verzuimverzekering Achmea - scherpe offerte
Loket bijzonder jaar

Verzuimbegeleiding op het juiste moment

Voor een werkgever betekent dit op het juiste moment, de juiste verzuimbegeleiding inzetten en dit op een juiste wijze vastleggen. Voor de accountant biedt Grip op Verzuim (Totaal) de mogelijkheid om het bedieningsmodel te verbreden en de loyaliteit van de klanten te verhogen, waarbij Grip op Totaal administratief werk uit handen neemt.

Maatwerk

Verzuimbegeleiding

Een werkgever is verplicht de juiste verzuimbegeleiding in te zetten. Wanneer er wordt gekozen voor Grip op Verzuim Totaal kan de werkgever rekenen op uitgebreide en deskundige Arbo-dienstverlening.

Online loonstroken

Loondoorbetaling

Een werkgever is verplicht het loon van zieke medewerkers 2 jaar door te betalen. De kosten van loondoorbetaling bij verzuim worden met Grip op Verzuim (Totaal) vergoed.

 

Collectiviteitskorting - zorgverzekering

Scherpe premie

Werkgevers profiteren van een scherpe premie, omdat Loket.nl een collectiviteit heeft gesloten voor het product Grip op Verzuim en Grip op Verzuim Totaal.

 
Online declareren

Systemen gekoppeld

Door de volledige integratie van de verzuimverzekering in Loket.nl ervaren werkgevers veel gemak én besparen zij veel tijd met Grip op Verzuim Totaal.

 

Partnermanager

Onderscheiden

Als accountant bied je met Grip op Verzuim (Totaal) nog meer service en gemak aan je klanten (werkgevers) en onderscheid je jezelf in de markt. 

Projectmanager

Inzicht

Werkgevers hebben altijd en overal online inzicht in de meest recente polis.

 

Checklist accountants

Als je geen Wft-vergunning hebt, mag je niet adviseren of bemiddelen en mag je geen beloning aannemen in de vorm van provisie. Van beide beperkingen geven we enkele praktijkvoorbeelden. Bij elkaar krijg je zo een duidelijker beeld van wat je wel en niet mag doen in het kader van de Wft. Let op: dit is geen compleet overzicht. Raadpleeg bij twijfel een juridisch adviseur.

Salarisadministratie voor werkgevers

Meer weten over de Verzuimverzekering in Loket.nl

Vul onderstaand formulier in.