Verrassend eenvoudig een verzuimverzekering afsluiten

Door de koppeling met Grip op Verzuim (Avéro Achmea) heb jij grip op je verzuim

Verzuimverzekering

In Loket.nl kun je met Grip op Verzuim (Totaal) heel gemakkelijk een verzuimverzekering aanvragen tegen een erg scherp tarief. Wat het extra gemakkelijk maakt is dat alle gegevens voor het afsluiten van de verzekering aanwezig zijn in Loket.nl waardoor je binnen een paar tellen een scherpe offerte in de applicatie hebt en direct kunt afsluiten.

Verzuimverzekering Achmea - scherpe offerte
Loket bijzonder jaar

Grip op Verzuim Totaal of Grip of Verzuim

We bieden twee soorten verzuimverzekeringen aan, Grip op Verzuim Totaal en Grip op Verzuim. Het verschil is dat Grip op Verzuim Totaal inclusief arbodienstverlening is. Het voordeel hiervan is dat na het afsluiten van de verzekering, de ziek- en herstelmeldingen en de salaris- en personeelsmutaties volledig gekoppeld zijn. Super handig en neemt veel werk uit handen. Kies je voor Grip op Verzuim dan kun je een eigen arbodienstverlener kiezen en moeten de ziek- en herstelmeldingen buiten Loket.nl doorgegeven worden.

Maatwerk

Aanbod

Als werkgever heb je zelf de keuze of je de arbodienstverlening wilt toevoegen aan de verzuimverzekering of dat je dit zelf wilt faciliteren. Beide zijn mogelijk in Loket.nl.

Online loonstroken

Verzuimbegeleiding

Je bent als werkgever verplicht de juiste verzuimbegeleiding in te zetten op het juiste moment en dit ook goed vast te leggen. Wanneer je kiest voor Grip op Verzuim Totaal kun je rekenen op uitgebreide en deskundige arbodienstverlening.

Collectiviteitskorting - zorgverzekering

Scherpe premie

Je profiteert van een scherpe premie, omdat Loket.nl een collectiviteit heeft gesloten voor beide producten. Hierdoor ben je voordeliger uit dan wanneer je dit rechtstreeks bij de verzekeraar zou afsluiten.

Online declareren

Systemen gekoppeld

Grip op Verzuim Totaal biedt de volledige integratie van de verzuimverzekering in Loket.nl en zorgt voor veel gemak. Je kunt een hoop tijd besparen.

Partnermanager

Loondoorbetaling

De kosten van loondoorbetaling bij ziekte worden met een verzuimverzekering vergoed. Er geldt wel een eigen risico, de duur hiervan kun je zelf kiezen. De mogelijkheden zijn 10, 20, 30, 65 of 130 werkdagen.

Projectmanager

Inzicht

Je hebt online altijd en overal inzicht in je polis. Waar je ook bent en welk tijdstip het ook is. 

Meer weten over de Verzuimverzekering in Loket.nl

Vul onderstaand formulier in.