Maak het verschil als accountant

Werkgevers kunnen nu verrassend eenvoudig een verzuimverzekering afsluiten in Loket.nl

Wij blijven continu innoveren om het gemak, de toegevoegde waarde en de efficiency voor onze gebruikers te vergroten. De koppeling met Grip op Verzuim Totaal is hier een duidelijk voorbeeld van.

Met Grip op Verzuim Totaal in Loket.nl kunnen werkgevers op een eenvoudige wijze en tegen een scherp tarief een verzuimverzekering aanvragen. Alle gegevens voor het afsluiten van de verzuimverzekering zijn in de applicatie bekend. Hierdoor heeft de werkgever binnen een paar tellen een scherpe offerte in de applicatie.

Na het afsluiten van de verzuimverzekering is de gehele gegevenslogistiek, zoals ziek- en herstelmeldingen, salaris- en personeelsmutatie volledig gekoppeld. Wijzigingen worden dan ook direct verwerkt in de backoffice van Achmea.

Voor een werkgever betekent dit op het juiste moment, de juiste verzuimbegeleiding inzetten en dit op een juiste wijze vastleggen. Voor de accountant biedt Grip op Verzuim Totaal de mogelijkheid om het bedieningsmodel te verbreden en de loyaliteit van de klanten te verhogen.

 • loket_verzuim_icon
  Verzuimbegeleiding
  Een werkgever is verplicht de juiste verzuimbegeleiding in te zetten. Met Grip op Verzuim Totaal is je klant verzekerd van een deskundige verzuimbegeleiding.
 • loket_loonstrook_icon
  Loondoorbetaling 2 jaar
  Een werkgever is verplicht het loon van zieke werknemers 2 jaar door te betalen. De kosten van loondoorbetaling bij verzuim worden met Grip op Verzuim Totaal vergoed.
 • loket_prakistche_koppelingen_icon
  Scherpe premie
  Je klant profiteert van een scherpe premie, omdat Loket.nl een collectiviteit heeft gesloten voor het product Grip op Verzuim Totaal.
 • loket_prakistche_koppelingen_icon
  Systemen gekoppeld
  Door de volledige integratie van de verzuimverzekering in Loket.nl bied je je klant gemak en bespaar je de klant veel tijd.
 • loket_onderscheiden_icon
  Onderscheiden
  Met Grip op Verzuim Totaal bied je nog meer service en gemak aan je klanten en onderscheid je je in de markt.
 • loket_branche_icon
  Inzichtelijk
  Je klant heeft altijd en overal online inzicht in de meest recente polis.

De eenvoud van grip op verzuim in Loket.nl

Je klanten kunnen eenvoudig en snel de huidige premie vergelijken met de premie van Grip op Verzuim in Loket.nl

Checklist

Als je geen Wft-vergunning hebt, gelden in het algemeen de volgende beperkingen:

 • Je mag niet adviseren of bemiddelen:
 • Je mag geen beloning aannemen in de vorm van provisie (provisie is iedere vorm van beloning voor adviseren en/of bemiddelen).

Van beide beperkingen geven we enkele praktijkvoorbeelden. Bij elkaar krijg je zo een duidelijker beeld van wat je wel en niet mag doen in het kader van de Wft. Let op: dit is geen compleet overzicht. Raadpleeg bij twijfel een juridisch adviseur.

Meer informatie over grip op verzuim totaal in Loket.nl