Je wil graag investeren in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Dit zal niet alleen je medewerkers, maar ook het functioneren van de organisatie ten goede komen. Maar waar begin je? Hoe faciliteer je het in je organisatie?

Wanneer een medewerker weet op welk gebied hij of zij zich verder wil ontwikkelen, begint de zoektocht naar een geschikte opleiding. Zoeken op Google? Nee hoor, het kan veel eenvoudiger en overzichtelijker met Edubookers. Met een continu groeiend aanbod van ruim 1.000 opleiders die bij elkaar meer dan 23.000 trainingen aanbieden, is Edubookers het grootste boekingsplatform voor opleidingen in Nederland. Alle opleidingen en trainingen kunnen onafhankelijk met elkaar worden vergeleken en geboekt.

Loket.nl en Edubookers

De koppeling tussen Loket.nl en Edubookers maakt dit nóg eenvoudiger voor medewerkers en leidinggevenden. Als een werkgever gebruikmaakt van de koppeling, kunnen medewerkers heel simpel, door in te loggen in het Werknemerloket, zoeken in het opleidingsaanbod van Edubookers en direct boeken. Edubookers faciliteert het totale proces: van zoeken en boeken, tot aan de financiële afhandeling en het evalueren van opleidingen. Zodra een medewerker een opleiding geboekt heeft, krijgt de werkgever hier bericht van en is het een kwestie van goedkeuren of weigeren. Super efficiënt!Zo eenvoudig werkt Edubookers

Bekijk de video hier!

 

De voordelen op een rij

  • Het grootste aanbod trainingen van Nederland

Van BHV, VCA en Heftruck opleidingen tot aan Projectmanagement en Leiderschap: alle opleidingen van meer dan 1.000 opleiders zijn te vergelijken en te boeken.

  • Volledige autorisatie van medewerker naar manager en/of HR

Werknemers kunnen zelf via het platform een opleiding zoeken en boeken, waarna goedkeuring plaatsvindt via de manager en/of HR.

  • Tot 25% besparen

Dankzij de kracht van vergelijken en kortingen tot 50%, bespaart een organisatie gemiddeld 25% op opleidingen.

  • Alles voor de klant

Edubookers doet alles voor de klant! Naast dat het platform erg gebruiksvriendelijk is, staat de klantenservice altijd voor je klaar via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Meer dan 1.100 gebruikers beoordelen Edubookers met een 9,8!

  • Unieke evaluatie tool

De opleidingen worden door de beste evaluatietool in de markt geëvalueerd en daardoor krijgt de organisatie meer zicht op het rendement van de gevolgde opleiding.

  • Werknemerloket nóg uitgebreider

Van het downloaden van loonstroken en jaaropgaven tot het indienen van een verlofaanvraag, in het Werknemerloket maak je werknemers hiervoor verantwoordelijk. En om het helemaal compleet te maken, kun je dit dus uitbreiden met het opleidingsplatform van Edubookers in het Werknemerloket.

Voor meer informatie kun je op de website van Edubookers terecht.