Loket.nl, marktleider op het gebied van online salaris en HR voor het MKB, lanceert vandaag een nieuwe en innovatieve functionaliteit. Loket.nl maakt het, in samenwerking met de Belastingdienst, mogelijk om de loonaangifte gemakkelijk via iDEAL te voldoen.

Doordat je in Loket.nl kunt kiezen voor ‘iDEAL-betaling’ bij het loonaangiftebestand, is het betalen van deze loonaangifte net zo gemakkelijk als het doen van een online aankoop van een product of dienst. Na het selecteren van de bank en het verifiëren van de betaling, kan deze direct voldaan worden. De betaalstatus, ofwel de bevestiging van de betaling, komt hierbij ook meteen beschikbaar.

Loonaangifte betalen in Loket.nl met iDEAL

Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat het betalen van de loonaangifte snel en foutloos gedaan kan worden. Dit bespaart, voor de ondernemer kostbare, tijd en zorgt er daarnaast voor dat zij geen boete riskeren voor het te laat of niet correct voldoen van de loonaangifte.

Deze functionaliteit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Loket.nl en de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft Loket.nl gekozen, omdat Loket.nl de veiligheid van de applicatie uiterst serieus neemt en dan ook goed geregeld heeft. Loket.nl is de eerste en enige salarisapplicatie waarmee het betalen van de loonaangifte zo gemakkelijk is.