Loket.nl lanceert iDEAL betaling loonaangifte

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Loket.nl, marktleider op het gebied van online salaris en HR voor het MKB, lanceert vandaag een nieuwe en innovatieve functionaliteit. Loket.nl maakt het, in samenwerking met de Belastingdienst, mogelijk om de loonaangifte gemakkelijk via iDEAL te voldoen.

Doordat je in Loket.nl kunt kiezen voor ‘iDEAL-betaling’ bij het loonaangiftebestand, is het betalen van deze loonaangifte net zo gemakkelijk als het doen van een online aankoop van een product of dienst. Na het selecteren van de bank en het verifiëren van de betaling, kan deze direct voldaan worden. De betaalstatus, ofwel de bevestiging van de betaling, komt hierbij ook meteen beschikbaar.

Loonaangifte betalen in Loket.nl met iDEAL

Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat het betalen van de loonaangifte snel en foutloos gedaan kan worden. Dit bespaart, voor de ondernemer kostbare, tijd en zorgt er daarnaast voor dat zij geen boete riskeren voor het te laat of niet correct voldoen van de loonaangifte.

Deze functionaliteit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Loket.nl en de Belastingdienst. De Belastingdienst heeft Loket.nl gekozen, omdat dit de enige organisatie in deze branche is met het keurmerk Zeker-OnLine salaris. Dit keurmerk is hét bewijs van betrouwbaarheid. Loket.nl is dan ook de eerste en enige salarisapplicatie waarmee het betalen van de loonaangifte zo gemakkelijk is.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.