Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Iselect: Ondersteuning bij de communicatie van en over arbeidsvoorwaardelijke thema’s

Het Arbeidsvoorwaardenportaal van Iselect is hét communicatieportaal voor werkgevers dat ondersteunt bij de communicatie van en over arbeidsvoorwaardelijke thema’s. Het Arbeidsvoorwaardenportaal brengt alle arbeidsvoorwaarden gerelateerde informatie samen in een eigentijds portaal. De content voor dit portaal wordt door Iselect gemaakt, beheerd en telkens geüpdate met interessante content. De content ondersteunt werkgevers in het creëren van bewustwording bij medewerkers rondom thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, flexibilisering, talentmanagement en financiële planning. Daarnaast ondersteunt het werkgevers in de zorgplicht van goed werkgeverschap in het communiceren over belangrijke arbeidsvoorwaarden zoals pensioen gerelateerde onderwerpen. Lees meer over het belang van content voor jouw kantoor.

Naast communicatie over arbeidsvoorwaarden bevat het portaal ook aanvullende modules zoals een IKB Lite module die werkgevers en medewerkers ondersteunt bij het faciliteren van de voering van een Individueel Keuzebudget.

Wat biedt de koppeling met Iselect?

Met deze koppeling hebben werkgevers een geautomatiseerde gegevenskoppeling van werknemerdata en hoeft het Arbeidsvoorwaardenportaal niet handmatig van data te worden voorzien. Hiermee worden nieuwe gebruikers automatisch toegevoegd en wordt de voering van een IKB binnen je organisatie een stuk eenvoudiger.

Type Koppeling

RESTful API

Over Iselect

Iselect is een advies & ebusiness-bedrijf gericht op vraagstukken rondom moderne arbeidsvoorwaarden en arbeidsvoorwaardencommunicatie. Met een kennisgedreven team van specialisten bieden wij hoogwaardige services op zowel het gebied van consultancy als moderne ICT infrastucturen.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Iselect in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Iselect

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure