Op 1 juli 2022 is Marc van Gaal als directeur van Loket.nl gestart.

Marc was sinds 2019 werkzaam bij Visma|Raet als director Business Strategy & Portfolio Strategy en het laatste jaar als director Consultancy Services. Daarvoor heeft hij ruime ervaring opgedaan bij Lumesse en Unit4. “De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de wereld van software, waarvan het grootste deel binnen HR software en salarisverwerking. Loket.nl is een bedrijf dat al langere tijd op mijn radar staat, omdat zij met hun slimme oplossingen voor het MKB een enorme groei hebben doorgemaakt. De combinatie van betrouwbare software, een makkelijk te gebruiken app, goede connectiviteit en kennis van het MKB domein, maakt Loket.nl uniek in de markt. Als je vervolgens ziet hoeveel innovativiteit er in de organisatie zit, en met welke snelheid nieuwe ontwikkelingen naar de markt worden gebracht, dan kan ik alleen maar blij zijn dat ik daaraan bij kan gaan dragen”, vertelt Marc.

Marc van Gaal

Ook in leidinggeven heeft Marc veel relevante ervaring opgedaan die hij meebrengt naar Loket.nl. “Door de jaren heen heb ik de nodige ervaring opgedaan in het leiden van teams, maar geloof hierbij niet in hiërarchie. Een team creëren, daar actief deel van uitmaken en collega’s coachen en motiveren is mijn geheim tot succes”, aldus Marc. Directievoorzitter, van Van Spaendonck, Jeroen de Heer voegt hieraan toe: “Met zijn scherpe blik op het ontwikkelen en verbeteren van proposities, ben ik er van overtuigd dat hij Loket.nl goed op de kaart gaat zetten. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

Loket.nl is onderdeel van de Van Spaendonck groep. Interim-directeur Martin Aalders blijft de komende twee maanden nog nauw betrokken bij de overdracht voor Loket.nl.