Smids en Schakel enthousiast over de verzuimverzekering in Loket.nl

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Om het gemak voor werkgevers te vergroten, heeft Smids en Schakel de verzuimverzekering van Avèro Achmea geactiveerd. Hiermee biedt Smids en Schakel de klant de mogelijkheid om eenvoudig en tegen een scherp tarief een verzuimverzekering aan te vragen. Stephan Dijkstra, P&O Adviseur bij Smids en Schakel is enthousiast dat de ziekteverzuimverzekering is geïmplementeerd in Loket.nl. “Werkgevers reageren heel positief”, vertelt Stephan. Werkgevers hoeven namelijk zelf minder in te voeren, want alles wordt automatisch doorgestuurd naar de ziekteverzuimverzekering en Arbodienst. En door middel van dit automatisch overzetten, hebben werkgevers meer tijd voor andere zaken.

Bekijk de video hier!

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.