Arbeidsvoorwaardenmonitor

Betrouwbare data die jou helpt de juiste arbeidsvoorwaarden te hanteren

Benchmark arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
onderzoek

Hoe vind én behoud je bevlogen medewerkers? In de zoektocht naar nieuw talent spelen de arbeidsvoorwaarden een cruciale rol. Is het salaris in lijn met de markt? Welke arbeidsvoorwaarden worden in jouw sector gebruikt en hoe concurrerend zijn die van jou? Met behulp van ons arbeidsvoorwaardenonderzoek krijg je waardevol inzicht in de eisen en aanbiedingen van de arbeidsmarkt in jouw branche. Onze arbeidsvoorwaarden benchmark levert betrouwbare data waarmee je weloverwogen beslissingen kunt nemen voor jouw arbeidsvoorwaarden.

De juiste arbeidsvoorwaarden voor jouw organisatie

Door de juiste voorwaarden te hanteren, kun jij talent aantrekken en behouden. Aangezien de arbeidsmarkt zeer competitief is, is het belangrijk om je als werkgever te onderscheiden. Dit kun je doen door je voorwaarden helder en transparant te communiceren in vacatures en actief te delen met je medewerkers. Maar hoe bepaal je nu precies welke voorwaarden concurrerend zijn?

Benchmark arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden vergelijken

Inzicht met de arbeidsvoorwaarden
monitor

Met behulp van onze Arbeidsvoorwaardenmonitor krijg jij inzicht in de landelijke cijfers van arbeidsvoorwaarden in jouw branche, regio of cao. De data uit onze arbeidsvoorwaardenmonitor is zo betrouwbaar doordat deze is gebaseerd op ruim 1.3 miljoen maandelijkse loonstroken van ondernemingen die Loket.nl gebruiken voor hun salarisverwerking. Deze 1.3 miljoen medewerkers beslaan ruim 29% van alle werkenden in het mkb.

Verlofregistratie - saldo

Inzicht in primaire, secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden

In het rapport krijg je inzicht in cijfers over het salaris, contracturen, auto van de zaak, doorstroommogelijkheden, kilometervergoeding en reistijd. 

Verlofaanvragen - Verlofkalender

Maak je bedrijf toekomstbestendig

De arbeidsvoorwaardenmonitor kun je als los rapport afnemen. Door deze eenmalige aanschaf krijg je alle middelen in handen om op een gerichte en snelle manier gemotiveerd personeel aan te trekken en te behouden.

Arbeidsvoorwaardenmonitor aanvragen

De arbeidsvoorwaardenmonitor is via ons helpdeskportaal aan te vragen voor accountants- en administratiekantoren. Ben je werkgever? Klop dan aan bij jouw accountants- of administratiekantoor zodat zij een aanvraag kunnen doen.

Salarisadministratie - Brochure Loket.nl accountantskantoren

Meer weten over Loket.nl?

Download de brochure