HR functies

Reiskosten digitaal declareren? Handel declaraties gemakkelijk af met Loket.nl

Maak declaratieformulieren overbodig met de declaratie app

Klaar met alle rompslomp die declaraties met zich meebrengen? Genoeg van het vastnieten van bonnetjes aan formulieren? De tijd en moeite die het kost om declaratieformulieren in te vullen, bonnetjes en vervoersbewijzen te bewaren en overuren bij te houden zijn overbodig. Het kan een stuk eenvoudiger met onze declaratie app! Wil een werknemer reiskosten declareren of zijn er overuren gemaakt? In een handomdraai kunnen zij deze kosten en uren digitaal declareren. Reiskosten declareren bijvoorbeeld, is met onze declaratie app een klusje dat snel gebeurd is.

Online Declareren

Drie voordelen van digitaal declareren

  • Online declareren kinderlijk eenvoudig gemaakt
    Digitaal declareren kinderlijk eenvoudig gemaakt

Werknemers kunnen al hun zakelijke onkosten eenvoudig indienen via hun persoonlijke digitale omgeving. Foto’s van bonnetjes kunnen direct toegevoegd worden aan de declaratie. De verantwoordelijke voor accordering krijgt een melding van de declaratie en hoeft deze enkel nog te accepteren of te weigeren.

  • Inzage in ingediende declaraties
    Inzage in ingediende declaraties

Alle declaraties worden automatisch toegevoegd aan het persoonlijke dossier van de werknemer. Zo heeft een werknemer altijd inzage in de declaraties die hij of zij heeft ingediend.

  • verlofregistratie op alle apparaten
    Beschikbaar op alle apparaten

Werknemers kunnen een declaratie indienen via de browser of in de declaratie app, beschikbaar voor iOS en Android. Waar ze ook zijn, met een internetverbinding kunnen zij altijd en overal digitaal declareren en hun ingediende declaraties inzien.

Klantquote

“Wij houden, in verband met de privacywet, de complete personeelsdossiers bij in Loket.nl. We hebben niets meer op onze eigen pc staan. Ik upload alles gelijk in Loket.nl in het digitale dossier van de werknemer.”
– Denise Rustwat, HR-medewerker bij Jumbo supermarkt Jim Koster.

Brochure Loket.nl

Wil je meer weten over Loket.nl?
Download de brochure