HR stageplaatsen gezocht!

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

We tekenden vorige week de overeenkomst met Avans Academie voor een strategische samenwerking waarin studenten van de Associate degree Human Resource Management worden opgeleid aan de hand van Loket.nl. Zij worden daardoor op een praktische manier klaargestoomd voor het vak en zullen dus als professionals het werkveld betreden. Mocht je meer willen lezen over deze samenwerking? Lees dan dit artikel terug.

Een Associate degree is een opleiding op hbo-niveau 5. Een Associate degree is praktijkgerichter dan bijvoorbeeld de hbo-bachelor op onderwijsniveau 6 en duurt twee jaar i.p.v. vier jaar. Om studenten in deze tijd zoveel mogelijk te leren over de praktijk lopen ze in het tweede jaar stage. Deze studenten hebben dus al kennis van het HR-vak en moeten deze in de praktijk gaan toepassen. Avans Academie zoekt op dit moment bedrijven en/of accountantskantoren waar deze studenten stage kunnen lopen. Ze denken hierbij aan bedrijven waar studenten de gelegenheid krijgen om zich te ontwikkelen tot beginnend HR-professional op tactisch niveau.

Zij hebben namelijk professionele HRM -stagiaires ‘in de aanbieding’ die praktijkgericht denken én doen. Een win-win situatie dus! Je kunt eventuele interesse hier kenbaar maken of bij vragen contact opnemen met Lea Goedhart op lcsa.goedhart@avans.nl of via 06-47151699. Met Lea kun je ook contact opnemen als je een ander idee hebt, zoals bijvoorbeeld een HR-vraagstuk of los project waarbij je graag een student zou willen aanhaken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.