Goed inzicht in de gezondheid van je organisatie met het HR-dashboard

Online salarisadministratie - HR - Nieuws

Het HR-dashboard in het personeelssysteem van Loket.nl maakt het voor MKB-ondernemers mogelijk om in één oogopslag inzicht te krijgen in de belangrijkste KPI’s op het gebied van salaris en HR. Voor veel bedrijven zijn personeelskosten de grootste kostenpost, maar juist in deze kosten ontbreekt het de ondernemer vaak aan een goed inzicht.

Met het HR-dashboard biedt Loket.nl ondernemers een overzichtelijke tool waarin alle belangrijke KPI’s op dit vlak samen komen. Denk aan alle relevante informatie rondom de loonkosten en de waarde van het openstaande verlof, maar ook aan kort, middel en lang ziekteverzuim binnen het bedrijf.

Als OEM-partner van Qlik heeft Loket.nl ervoor gekozen om het HR-dashboard te ontwikkelen in Qlik Sense en dit te integreren in de applicatie. Dit betekent dat ondernemers die werken met Loket.nl direct de voordelen van deze moderne BI tool kunnen ervaren.

Het HR-dashboard activeren in de applicatie? Lees hier meer.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.