Loket.nl introduceert nieuwe tool: het HR-dashboard

Loket.nl introduceert nieuwe tool: het HR-dashboard

02 november 2018

Met de introductie van het HR-dashboard maakt Loket.nl het voor MKB-ondernemers mogelijk om in een oogopslag inzicht te krijgen in de belangrijkste KPI’s op het gebied van salaris en HR. Voor veel bedrijven zijn personeelskosten de grootste kostenpost, maar juist in deze kosten ontbreekt het de ondernemer vaak aan een goed inzicht. Met het HR-dasbhoard biedt Loket.nl ondernemers een overzichtelijke tool waarin alle belangrijke KPI’s op dit vlak samen komen. Denk aan alle relevante informatie rondom de loonkosten en de waarde van het openstaande verlof, maar ook aan kort, middel en lang ziekteverzuim binnen het bedrijf.

HR-dashboard

Als OEM-partner van Qlik heeft Loket.nl ervoor gekozen om het HR-dashboard te ontwikkelen in Qlik Sense en dit te integreren in de applicatie. Dit betekent dat ondernemers die werken met Loket.nl direct de voordelen van deze moderne BI tool kunnen ervaren.

Voor de salarisadministrateurs en -adviseurs maakt deze nieuwe tool het nog eenvoudiger om het gesprek aan te gaan met ondernemer over zaken die het verschil kunnen maken.

Loket.nl nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over de applicatie en salaris en HR gerelateerde onderwerpen.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!