Dubbele invoer in verschillende systemen is verleden tijd door de koppeling tussen Loket.nl en Benefits-Plaza

Loket.nl is erg enthousiast over de strategische samenwerking met Benefits-Plaza. Benefits-Plaza is een Employee Benefits applicatie die verschillende systemen met elkaar verbindt. Alle voorkomende mutaties, zoals in dienst, uit dienst, salaris, etc. kunnen nu vanuit Loket.nl via Benefits-Plaza gecommuniceerd worden richting pensioen- en inkomensverzekeraars. Benefits-Plaza is onderdeel van Keylane. Keylane is een toonaangevende Europese leverancier van SaaS-softwareoplossingen voor verzekeraars en pensioeninstellingen.

Gemak

Wordt er een werknemer wijziging aangebracht? Dan worden automatisch alle relevante gegevens verwerkt en alle premies en verzekerde bedragen berekend. Dit wordt vervolgens direct gecommuniceerd met alle partijen, zoals verzekeraars en werknemers. Dubbele invoer in verschillende systemen is dan ook verleden tijd. De administratieve last wordt hierdoor verminderd en het overzicht is maximaal.

De koppeling met Benefits-Plaza is interessant voor alle branches. Wil jij meer weten? Ga naar: http://www.loket.nl/koppeling/benefits-plaza/ of naar de website van Benefits-Plaza: http://www.benefitsplaza.nl.